Articole
[item.title]

Din pacate, traim in era in care stresul si problemele ne acapareaza tot mai mult si ne este din ce in ce mai greu sa ne gestionăm emotiile. Fie ca vorbim despre un loc de munca sau viata personala, inevitabil am avut la un moment dat un conflict. Iar daca mai adaugam aici poate si neajunsurile financiare, anumite traume poate din trecut, toate acestea pot duce la atacuri de panica, un fenomen tot mai intalnit in zilele noastre.

[item.title]

Un nou an vine cu noi schimbari in perspectiva si vietile noastre. Ne dorim sa ne perfectionam, sa ne atingem obiectivele pe care ni le-am propus la inceput de an. Desigur ca toate acestea nu vin de la sine, ci trebuie trebuie sa muncim ca sa ne indeplinim scopurile.

[item.title]

Un antreprenor care vrea ca afacerea sa sa se extinda si sa fie in continua dezvoltare, investeste constant atat in serviciile sau produsele pe care le ofera, cat si in ceea ce priveste angajatii sai. O firma care rezista ani in sir pe piata si ramane printre preferintele clientilor este in general formata din angajati stabili, care lucreaza in acelasi loc de multi ani.

[item.title]

Abilitatile de gandire critica trebuie lucrate. Acestea iti permit sa iti dezvolti capacitatile logice, de procesare a informatiei, de a identifica probleme si de a lua decizii potrivite, de a fi disponibil pentru conversatie si de a lua decizii fara sa fii influentat de emotii. Acest tip de gandire este unul rational, reflexiv, ce se concentreaza pe decizie.

[item.title]

A avea o inteligenta emotionala dezvoltata inseamna succes nu numai pe plan relational, si si pe planul carierei.

[item.title]

Suntem diferiti ca si oameni. Avem temperamente si gandiri diferite insa, toti ajungem la un punct comun: dezvoltarea personala si succesul in viata. Cu totii ne dorim sa excelam in afacerile noastre, cat si in relatiile cu persoanele din jurul nostru, doar ca de multe ori ne confruntam cu niste conflicte sau situatii care scapa de sub control. Atunci vin intrebarile: ce s-a intamplat, de ce s-a ajuns aici si care sunt solutiile pentru a rezolva anumite situatii.

[item.title]

Realizarea portofoliului personal de documente la nivelul european de recunoastere, pe care orice cetatean il poate utiliza pentru a-si creste sansele de integrare pe piata muncii sau de accesare a programelor de formare profesionala.

[item.title]

Avizul Comitetului Economic şi Social European privind Comunicarea Comisiei către Parlamentul European, Consiliu, Comitetul Economic și Social European și Comitetul Regiunilor – Deschiderea educației: metode inovatoare de predare și învățare pentru toți, facilitate de noile tehnologii și de resursele educaționale deschise.