Studiaza liber - oriunde, oricand!

Cariere

Bookmark and Share

Anunt pentru COLABORATORI

1. ITI RASPLATIM EFORTUL DEPUS:

Daca detii un material de invatare (suport de curs) pentru o ocupatie/calificare din domeniul in care esti specialist, noi iti rasplatim efortul depus.

Daca acest material corespunde cerintelor noastre, si esti autorul acestuia, noi ti-l cumparam!

2. FII COLABORATOR !

In cazul in care esti proprietarul unui material de invatare, dar nu doresti sa-l instrainezi, atunci iti oferim oportunitatea de a-l utiliza pe platforma noastra de invatamant la distanta, pentru cursantii tai sau in conditii de TUTORE pentru cursantii scolii noastre.

Activitatea de Tutore presupune sa  fii proactiv, foarte prietenos,  comunicativ si un bun utilizator a celor mai recente evolutii în domeniul comunicarii pe internet. (de ex. Skype). Atunci când elevii solicita lamuriri trebuie sa poti răspunde în termen de maxim 48 de ore, indiferent  de locatia in care te afli în acel moment. Detii, cu alte cuvinte, de cel putin urmatoarele : telefon mobil, un PC cu cea mai recentă versiune a Microsoft Office si  esti conectat permanent la internet  în bandă largă.

3. FII ASOCIAT!

Daca propunerile de mai sus nu corespund cu perspectivele tale de cariera, poti deveni asociatul nostru pentru segmentul de cursuri corespondente domeniului in care esti specialist.

Astfel, noi iti pregatim pe platforma de invatamant la distanta cursurile tale, asa cum le doresti, iar tu devii Promoter, Formator sau Tutore pentru cursurile tale.

Activitatea de Promoter in acest domeniu presupune sa promovezi cursurile in cercurile de specialisti cu care relationezi, in mediile de specialitate la care esti afiliat, in mediile on-line, etc... Pentru acesta activitate vei fi recompensat financiar direct proportional cu rezultatele muncii tale. Pe scurt, vei primi procent din fiecare tarif de curs incasat de noi.

Asteptam propunerea ta de colaborare la adresa de email: cariere@ecalificat.ro

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Termeni si conditii