Studiaza liber - oriunde, oricand!

Cariere

Bookmark and Share

Cariera in domeniul cursurilor online!

Ne adresam:

- formatorilor care doresc sa adauge valoare cursurilor predate “in clasa” prin corelarea acestora cu sistemul e-Learning;
- tuturor persoanelor interesate, care detin un material de calitate sau care considera ca pot innobila materialele de invatare existente, sau portofoliul de cursuri oferit ;
- specialistilor in web design, tehnoredactare, dezvoltatorilor de e-Learning.

Cine suntem?

S.C FPIP VIITOR S.R.L este furnizorul de logistica pentru invatamant al Fundatiei pentru Formare Profesionala si Invatamant Preuniversitar Viitor.


Site-ul www.calificat.ro este platforma de prezentare a portofoliului de cursuri autorizate ANC ale Fundatiei pentru Formare Profesionala si Invatamant Preuniversitar Viitor. 

Platforma www.Ecalificat.ro este unul din proiectele cu ajutorul carora adaugam valoare procesului de educatie prin implementarea de tehnici si tehnologii moderne de invatare.

Echipa centrului pentru invatamant la distanta este formata din profesionisti activi: antreprenori si lectori independenti. Cu toate acestea suntem mereu în căutarea de noi persoane pasionate de profesia lor.

Vrei sa te alaturi? Iti oferim posibilitatea de a participa activ in procesul de profesionalizare continua a centrului. Te poti  astepta la un salariu competitiv si la tot sprijinul necesar. Cautam persoane unice cu care sa innobilam sistemul. Asadar, daca doresti sa pui o amprenta reala asupra afacerii noastre, te asteptam cu urmatoarele posturi disponibile pentru angajare:

                 - lector/formator,(vezi anunt aici)

                 - dezvoltator e-Learning,  (vezi anunt aici)

                  - administrator/coordonator programe,  (vezi anunt aici)

sau te poti lansa alaturi de noi intr-o cariera de liber profesionist ca:

                  - furnizor de materiale de invatare,  (vezi anunt aici)

                  - colaborator,  (vezi anunt aici)

                  - asociat.  (vezi anunt aici)

 

CV si scrisoarea de intentie se transmit:

                  - fax: 0368/816188

                  - e-mail: cariere@ecalificat.ro

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Termeni si conditii