Studiaza liber - oriunde, oricand!

Abilitati aplicate de gandire critica

Curs on-line Abilitati de gandire critica
Curs disponibil si in Limba engleza

Abilitati aplicate de gandire critica

Cursul online de Abilitati aplicate de gandire critica permite dezvoltarea capacitatilor logice, de procesare a informatiei, de recunoastere a problemelor si identificare a solutiilor si deciziilor intelepte, de a creste disponibilitatea pentru dialog, de a judeca non-emotional fapte si dovezi.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Ce este gandirea critica?

Gandirea critica este o abilitate considerata de multi importanta la locul de munca. Dar, ce este ea, mai exact? Gandirea critica este un tip de gandire rational, reflexiv, axat pe procesul decizional. Identificarea si evaluarea informațiilor presupuse corecte sunt folosite pentru a ghida in luarea unei decizii in legatura cu ce sa crezi si ce sa faci. 

Gandirea critica ajuta in luarea unor decizii mai bune, folosind rationamentele logice, evitand greselile de judecată și prejudecațile, si lucrsnd sistematic cu optiunile pentru a identifica cea mai relevanta si raționala solutie.

De ce este importanta gandirea critica?

Gandirea critica este foarte importanta pentru buna judecata cotidiana, contrastand cu gandirea emotionala, prin exersarea abilitatilor logice. Procesul de gandire critica antreneaza disponibilitatea pentru dialog, capacitatea de a face observatii, de a identifica si recunoaste problemele , de cantari faptele si dovezile si de a emite opinii in relatie cu rezultatele reflectiei.

De ce sa te inscrii la un curs on-line de gandire critica?

Unii oameni pot fi inzestrati de la natura cu aceasta abilitate, dar cu totii putem sa facem progrese la acest capitol. Acesta este si rolul programului – sa ofere sansa de a exersa abilitatile de gandire logica. In primul modul sunt prezentate caracteristicile procesului de gandire critica si greselile frecvente. Cealalta parte a programului ofera studii de caz care pot fi aplicate sau prin care pot fi imbunatatite abilitatile de gandire critica. 

Ablitati dobandite:

- Recunoasterea si definirea problemelor, identificarea solutiilor adecvate, luarea deciziilor intelepte

- Capacitatea de a face observatii, de a fi curios punand întrebari relevante si gasind resursele necesare

- Disponibilitatea de a cantari opinii in discutie 

- Disponibilitatea de a construi o gandire autocorectiva

- Dezvoltarea rezistentei  la manipulare 

- Atentia la context 

- Capacitatea de a deosebi argumentarea rationala de cea emotionala 

- Capacitatea de a face observatii 

- Capacitatea de a intelege logica si argumentarea logica.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare.  Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

 Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

 

Vezi si cursuri gestiunea deseurilorcursuri psicursuri prim ajutor

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii