Studiaza liber - oriunde, oricand!

Abilitati de asertivitate

comunicare asertiva
Curs disponibil si in Limba engleza

Cursul online de Abilitati de asertivitate permite dobandirea si exersarea capacitatilor de comunicare asertiva, dar si identificarea si evitarea comportamentului non-asertiv (agresiv/pasiv). La finalizarea acestui curs vei fi capabil sa definesti ce este asertivitatea. 

Vei fi mai abil in a demonstra un limbaj si un comportament asertiv, precum si în a-i evita pe cei care nu sunt asertivi (pasivi, agresivi si comportamente pasiv-agresive). Iar în cele din urma vei sti sa folosesti vorbirea directa în orice situatie.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Comunicarea este esentiala in procesul de socializare, indiferent de natura ei, prin modul de transmitere si receptionare a mesajelor. Eficienta comunicarii este data de asertivitate, si de modul de exploatare a acestor abilitati.

Ce este comunicarea asertiva?

Asertivitatea este cel mai bine descrisa în termeni practici:

• Inseamna sustinerea punctului tau de vedere clar si articulat

• Inseamna a avea abilitatea de a exprima propriile sentimente – chiar si in sitatii delicate –  Intr-un mod respectuos si sincer

• Inseamna sa iti ceri drepturile fara sa incalci nevoile altora

• Asertivitatea inseamna sa spui ce gandesti si sa gandesti ce spui!

Asertivitatea este cea care iti permite sa te iti exprimi propriile nevoi si sa ti le indeplinesti, sa desfasori  comunicarea cu ceilalti intr-un mod respectuos si eficient, sa ii influentezi pe altii cu scopul de a castiga acceptarea, acordul sau o schimbare de comportament.

De ce sa te inscrii la un curs on-line de comunicare asertiva?

Unii oameni pot fi inzestrati de la natura cu aceasta abilitate, dar cu totii putem face progrese la acest capitol. Rolul programului este sa ofere sansa de a intelege asertivitatea, dar si de a exersa abilitatile de comunicare asertiva sau de a gestiona un conflict in mod asertiv.  

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare.  Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat. 

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

 

Vezi si cursuri de abilitati de gandire criticagestiunea deseurilordesign interior

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii