Studiaza liber - oriunde, oricand!

Abilitati de comunicare ale supraveghetorului

abilitati de comunicare la locul de munca
Curs disponibil si in Limba engleza

Cursul online de Abilitati de comunicare ale supraveghetorului dezvolta abilitatile de comunicare cu  scopul de a facilita transmiterea si receptarea mesajelor, in sensul unei comunicari mult mai productive la locul de munca. Acest program te va ajuta sa depasesti diferite obstacole si situatii dificile cu care te poti confrunta la locul de munca, astfel incat obiectivele de lucru sa fie mult mai usor atinse. 

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Comunicarea este un set complex de comportamente si interactiuni care implica atat oferirea, cat si primirea de informatii de tot felul.

Care este scopul comunicarii pozitive?

In multe cazuri, incepem procesul comunicarii avand un scop in minte si sfarsim prin ajustarea scopului in timpul procesului. De exemplu, ai putea incerca sa-ti informezi colegii despre riscurile realizarii unor schimbari in sistemul de lucru actual. Daca acestia ar continua sa se comporte ca si cum asta nu ar insemna mare  lucru, ai putea sa schimbi tipul de comunicare trecand la incercarea de a convinge, deoarece doresti ca ei sa adopte (sau sa evite) o anumita actiune sau un anumit mod de lucru.

Este la fel de important sa stii ceea ce vrei, dar si ceea ce nu vrei.

De ce sa te inscrii la un curs on-line de comunicare?

Unii oameni pot fi inzestrati de la natura cu aceasta abilitate, dar cu totii putem sa facem progrese la acest capitol. Acesta este si rolul programului – sa ofere sansa de a exersa abilitatile de comunicare, parcurgand mai intai conceptele teoretice, prezentate intr-o maniera concisa, si mai apoi aplicand aspectele teoretice in numeroase studii de caz si exemple din viata reala.

La finalul cursului vei fi capabil sa:

•  identifici caracteristicile comportamentului asertiv si sa le apici in interactiunile cu ceilalti.

•  ceri direct ceea ce doresti, fara sa fii agresiv.

•  abordezi eficient comportamentele dificile.

•  realizezi compromisuri echitabile cu subalternii si colegii.

•  mentii responsabili pe ceilalti.

•  gestionezi conflicte pentru a obtine rezultate productive.

•  te confrunti eficient cu persoanele dificile.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare.  Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

 Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

 

Vezi si cursuri abilitati de gandire analiticaabilitati de asertivitate, abilitati aplicate de gandire critica

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii