Studiaza liber - oriunde, oricand!

Abilitati de gandire critica

Curs disponibil si in Limba engleza

Cursul online de Abilitati de gandire critica te ajuta sa descoperi mecanismele gandirii critice si sa eviti blocajele. In final, vei fi capabil sa gandesti intr-o maniera creativa si independenta, sa iei decizii mai bune in mod sistematic prin mecanismul de rezolvare de probleme, sa identifici  valoarea ideilor si sa tragi concluzii bine argumentate. 

Pret: 250.00 Lei

Profesional, traim într-un mediu alert, in care, de cele mai multe ori, trebuie sa luam decizii eficiente si fara sa stam prea mult pe ganduri. De aceea, a devenit extrem de important pentru angajatii de pretutindeni  sa aiba abilitatea de a gandi critic. Atunci cand angajatii exceleaza la acest capitol, ei au capacitatea de a evalua o problema din toate unghiurile posibile si de a gasi solutia cea mai buna intr-un mod increzator si calm.

Cei cu functii de conducere evidentiaza insistent nevoia prezentei acestei abilitati, atat in randul angajatilor deja existenti, cat si la cei noi. Intr-un studiu dedicat AMA (Asociatia  Managementului American), 2.115 de manageri au fost rugati sa evalueze importanta abilitatilor critice. 72% dintre acestia au fost de parere ca succesul angajatilor lor este datorat, in mare parte, acestor abilitati de gandire critica. Intrebati daca organizatiile lor evalueaza gandirea critica atunci cand angajeaza personal, 76% dintre ei au raspuns: “da”.

De ce este importanta gandirea critica?

Gandirea critica este foarte importanta pentru buna judecata cotidiana, contrastand cu gandirea emotionala, prin exersarea abilitatilor logice. Procesul de gandire critica antreneaza disponibilitatea pentru dialog, capacitatea de a face observatii, de a identifica si recunoaste problemele , de cantari faptele si dovezile si de a emite opinii in relatie cu rezultatele reflectiei.

La finalul cursului vei fi capabil sa:

• definesti gandirea critica. 

• identifici si folosesti caracteristicile gandirii critice.

• recunosti si sa eviti greselile de gandire critica.

• identifici presupuneri.

• evaluezi informatia cu acuratete si in intregime. 

• faci diferenta intre fapte si opinii.

• utilizezi gandirea critica in situatii profesionale. 

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare.  Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

 Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

 

Vezi si cursuri gestiunea deseurilorcursuri psicursuri prim ajutor

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii