Studiaza liber - oriunde, oricand!

Abilitati de gandire analitica

curs on-line de gandire analitica
Curs disponibil si in Limba engleza

Cursul online de Abilitati de gandire analitica permite dezvoltarea abilitatii de a depasi o situatie delicata in mod sistematic si logic, abilitate centrata pe utilizarea faptelor ca si baza pentru luarea deciziilor.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Ce este gandirea analitica?

Managerii si angajatii iau in fiecare zi decizii bazate pe experientele personale, situatii conventionale, practici universal acceptate sau chiar ultimele trenduri de gandire in afaceri. In multe situatii, deciziile pot fi adecvate. Dar cum poti sa stii cu siguranta?

Gandirea analitica sau abilitatea de a depasi o situatie delicata in mod sistematic si logic, este centrata pe utilizarea faptelor ca si baza pentru luarea deciziilor. Centrul pentru Management bazat pe Fapte enumera numeroase beneficii  in folosirea abordarii analitice la luarea deciziilor. Acesta afirma ca aprecierile bazate pe informatii exacte sunt mai precise decat cele bazate pe experienta personala.

Conform unui studiu publicat in Harvard Business Review, cei mai buni factori de decizie sunt acei ”sceptici informati”, care poseda niste abilitati analitice puternice. In orice caz, doar 38% din angajati intra in aceasta categorie.

Care este scopul gandirii analitice?

Exista cateva obiective de baza in gandirea analitica:

•       Foloseste informatie obiectiva (ex: valori, date) fata de opinii, pentru a formula concluzii

•       Gaseste sensul din valorile adunate

•       Descopera cauza si efectul; in special, identifica cauza radacina a problemei

De ce sa te inscrii la un curs on-line de gandire analitica?

Unii oameni pot fi inzestrati de la natura cu aceasta abilitate, dar cu totii putem sa facem progrese la acest capitol. Acesta este si rolul programului – sa ofere sansa de a exersa abilitatile de gandire analitica, parcurgand mai intai conceptele teoretice, prezentate intr-o maniera concisa, si mai apoi aplicand aspectele teoretice in numeroase studii de caz si exemple din viata reala.

La finalul cursului vei fi capabil sa:

•       urmezi un proces sistematic care duce la obiective, concluzii verificabile

•       te concentrezi si sa aduni informatiile necesare pentru a adresa problema

•       evaluezi informatia colectata urmarind principiul logicii si al argumentarii

•       iti comunici analiza intr-o maniera abordabila si clara

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare.  Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

 

Vezi si cursuri abilitati de gandire criticaabilitati de asertivitatemanagementul proiectelor.

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii