Studiaza liber - oriunde, oricand!

Adaptarea stilului de leadership

adaptarea stilului de leadership
Curs disponibil si in Limba engleza

Cursul online Adaptarea stilului de leadership vine in intampinarea asteptarilor tuturor managerilor si nu numai, preocupati de identificarea sau imbunatatirea stilului de a conduce, in scopul eficientizarii rezultatelor propriilor colegi sau subalterni. 

Pret: 250.00 Lei

Cum sa fii tu liderul la locul de munca?

In multe cazuri, managerul nu este si liderul pentru subalternii sai. Se poate intampla ca mai presus de titulatura unui post de conducere, sa se afle un alt coleg mult mai apreciat si respectat de ceilalti, si care in ciuda eforturilor managerului de a se impune, reuseste intotdeauna sa obtina aprobarea celorlalti, dar si cooperarea acestora in atingerea obiectivelor de lucru. Acesta este liderul.

De ce sa te inscrii la un curs on-line de leadership?

Se poate spune ca leadershipul este o arta care se invata. Si tu poti deveni seful apreciat si respectat.

Exista anumite tehnici care pot fi invatate si mai apoi puse in practica la locul de munca. Rolul programului este de a te ajuta sa identifici cel mai potrivit stil de conducere, si modul in care poate fi adaptat in functie de specificul colectivului. Conceptele teoretice sunt prezentate intr-o maniera concisa, aplicate mai apoi in numeroase studii de caz si exemple din viata reala.

La finalul cursului vei fi capabil sa:

• identifici calitatile unui lider eficace.

• treci de la mentalitatea de productivitate individuala la a influenta pe altii.

• recunosti diferentele dintre stilurile fiecaruia si sa te comporti ca atare.

• creezi conexiuni utilizand limbajul verbal si non verbal.

• tii sedinte individuale eficace

• oferi feedback pozitiv si negativ catre diferite stiluri de oameni

• dezvolti abordari individuale de motivare a angajatilor.

• sa facilitezi eficient o sedinta.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare.  Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuri abilitati de comunicare ale supraveghetoruluiabilitati de gandire analiticaabilitati de asertivitateabilitati aplicate de gandire critica

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii