Studiaza liber - oriunde, oricand!

Arta de a-i influenta pe altii

cum sa fii influent si persuasiv
Curs disponibil si in Limba engleza

Cursul online Arta de a-i influenta pe altii este util tuturor celor care doresc sa-si dezvolte sau imbunatateasca abilitatile de exercitare a influentei si persuasiunii asupra celorlalti, atat de importante in diferite situatii de tipul negocierilor, sedintelor, dezbaterilor sau in orice alte situatii in care este necesar sa manifestam putere de convingere in atingerea diferitelor scopuri.

Pret: 250.00 Lei

Cu siguranta ai fost pus macar odata in situatia de a-ti exercita puterea de influenta asupra colegilor, sefilor, sau clientilor pentru atingerea unui scop foarte important pentru succesul tau la locul de munca. Succesul depinde foarte mult de modul in care reusesti sa determini auditoriul sa se razgandeasca fara resentimente.

Cum sa fii influent la locul de munca?

De multe ori, influentarea este o parte necesara actiunilor specifice afacerii sau functiei pe care o detii.

A fi influent presupune abilitatea de a castiga auditoriul de partea ta prin modul in care gandesti, astfel incat rezultatul sa fie influentat in favoarea ta, iar scopul dezbaterii sa fie atins.

De ce sa te inscrii la acest curs on-line de comunicare?

Acest program te va ajuta sa intelegi natura influentei si a persuasiunii, oferindu-ti modalitati pentru a avea succes in ceea ce intreprinzi.

La finalul cursului vei fi capabil sa:

• indentifici principiile influentei si persuasiunii.

• cunosti abilitatile de care ai nevoie pentru a face conexiuni si a construi legaturi stabile.

• recunosti diferentele in ceea ce priveste stilurile de comunicare.

• identifici modalitati de a-ti adapta stilul de comunicare pentru a-ti spori influenta asupra celorlalti.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare.  Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat. 

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

 

Vezi si cursuri abilitati de comunicare ale supraveghetoruluiabilitati de gandire analiticaabilitati de asertivitateabilitati eficiente de ascultare

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii