Studiaza liber - oriunde, oricand!

Asumarea raspunderii la locul de munca

asumarii raspunderii la locul de munca
Curs disponibil si in Limba engleza

Cursul online Asumarea raspunderii la locul de munca isi propune sa ofere solutii si recomandari la problemele care pot fi intampinate in cazul in care angajatii evita asumarea reponsabilitatii depline la locul de munca, fapt ce poate altera randamentul echipei si calitatea indeplinirii sarcinilor.

Pret: 250.00 Lei

Imaginati-va un loc de munca unde neincrederea este o norma, angajatii sunt preocupati sa isi protejezereputatia si echipele cauta sa isi protejeze segmentul lor de lucru si de regula nu isi tin promisiunile. Un sondajGallup estimeaza ca angajatii care nu isi asumaresponsabilitatea si nu sunt motivati aduc organizatilorpierderi intre $287 si $370 miliarde pe an.

Acum imaginati-va un loc de munca unde increderea nu este pusa la indoiala, angajamentele sunt clare, responsabilitatea fiecaruia este foarte mare, angajatii isi asuma problemele si greselile sunt vazute ca si oportunitati de imbunatatire nu ca si motiv de gasit vinovatii. Acesta este o cultura a asumarii raspunderii – baza unui mediu de lucru pozitiv.

Beneficiile asumarii raspunderii la locul de munca.

Un loc de munca cu un grad ridicat de promovare aasumarii raspunderii are ca si rezultate:

       Eficienta si productivitate ridicate

       Cresterea participarii si a implicarii

       Cresterea sentimentului de competenta

       Cresterea sentimentului de angajament

       Moral ridicat si satisfactie

 

La finalul cursului vei fi capabil sa:

    Identificati beneficiile asumarii raspunderii si domeniile cheie in care acest lucru este important.

     Recunoasteti componentele pentru construirea asumarii raspunderii personale.

     Recunoasteti componentele pentru incurajarea asumarii raspunderii comune.

     Depasirea obstacolelor in calea asumarii raspunderii.

   Sa va angajati in conversatii care rezolva situatiile in care acordurile de asumare a raspunderii sunt incalcate si care sa duca la un angajament mai mare in viitor.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuri abilitati de comunicare ale supraveghetorului,abilitati de gandire analitica, abilitati de asertivitate,abilitati aplicate de gandire critica

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii