Studiaza liber - oriunde, oricand!

Atitudinea proactiva

cum sa devii un angajat valoros
Curs disponibil si in Limba engleza

Cursul online Atitudinea proactiva te va ajuta sa adopti comportamentul si modul de gandire al angajatului orientat catre succes, prin imbunatatirea atitudinii proactive, a creativitatii la locul de munca, dar si prin cresterea increderii in fortele proprii. 

Pret: 250.00 Lei

Oamenii care duc la bun sfarsit in mod eficient sarcinile de serviciu sunt cei proactivi, cei care nu reprezinta o problema, ci solutiile problemelor, cei care exploateaza initiativa si fac tot ceea ce este necesar, in mod consistent si  principial pentru a-si realiza sarcinile.” —Stephen R. Covey

Conform unui studiu al lui Dan Schawbel in colaborare cu American Express, 73% dintre manageri isi doresc angajati care cauta constant moduri de perfectionare a companiei sau profita de oportunitati. S-a demonstrat faptul ca cei mai valorosi angajati ai unei companii, sunt cei care manifesta initiativa actioneaza, in loc sa reactionezeEi duc la indeplinire sarcini fara sa li se spunaidentifica oportunitati si le exploateaza, rezista in fata obstacolelor.

Initiativa aduce beneficii atat companiei, cat si angajatilorCei care manifesta initiativa acumuleaza experienta si informatie care  le pot asigura promovarea si le pot propulsa cariera. Angajatii care manifesta initiativa reflecta o cultura proactivaOrganizatia in care activeaza este mai putin probabil sa devina un  “dinozaur” cu o atitudine de tipul: “noi intotdeauna facem asta in acest fel. Initiativa angajatilor poate face diferenta in multe feluri, de la marirea satisfactiei clientilor, pana la inovatia in domeniul produselor, sau abilitati mai performante de rezolvare a problemelor.

Acest curs vizeaza manifestarea initiativei la un nivel mult mai larg de abordare    rezolvarea problemelor si exploatarea oportunitatilor care presupun o investitie substantiala de energie si efort pentru a obtine schimbarea larga si pe termen lung.

La finalul cursului vei fi capabil:

      Sa gasesti oportunitati de a manifesta initiativa prin anticiparea unei nevoi.

      Sa organizezi cercetarea si sa obtii informatii pentru dezvoltarea ideii tale.

      Sa prezinti ideea cu incredere si sa obtii aprobarea necesara.

       Sa pui in aplicare ideea cu pasi clari de actiune.

 Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuri abilitati de comunicare ale supraveghetoruluiabilitati de gandire analiticaabilitati de asertivitate, abilitati aplicate de gandire critica

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii