Studiaza liber - oriunde, oricand!

Atragerea clientilor pe termen lung

curs on-line atragerea clientilor pe termen lung
Curs disponibil si in Limba engleza

Atragerea clientilor pe termen lung

Cursul online permite dezvoltarea abilitatilor necesare procesului de implementare a produsului si de dezvoltare a unei strategii menite sa atraga cat mai multi clienti permanenti.

Pret: 250.00 Lei

De ce sa urmezi un curs on-line de vanzari?

Sa incepem prin a vedea unde ne pozitionam in procesul de vanzare. Pana acum, ai petrecut timp pentru prospectare si anticipare si te-ai intalnit cu clientul fata in fata. Ai deschis call centerul si te-ai pozitionat ca expert. Ai pus apoi intrebari si ai ascultat pentru a intelege care sunt nevoile. Ai venit dupa aceea cu o solutie. Ai depasit obiectiile si ai facut vanzarea. In acest moment esti in pozitia de a continua sa cladesti si sa cultivi relatia.

La sfarsitul acestui curs vei putea sa:

  • explici procesul de implementare a produsului și sa planifici atragerea clientilor pe termen lung.
  • sa descrii cum sa dezvolti relatii puternice, mutual benefice, cu clientii tai.
  • discuti despre tehnici eficiente pentru cladirea relatiilor cu clientii.
  • identifici strategii pentru capitalizarea relatiei cu clientii.
  • intelegi logica si argumentarea logica.

 

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare.  Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

 

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuri responsabil protectia datelor, gestiunea deseurilor, cursuri psi, cursuri prim ajutor

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii