Studiaza liber - oriunde, oricand!

Chimia grupului

chimia grupului
Curs disponibil si in Limba engleza

Cursul online Chimia grupului se adreseaza tuturor managerilor sau angajatorilor care doresc sa aiba o echipa puternica, care sa asigure succesul companiei prin performantele acesteia.

Pret: 250.00 Lei

Chimia grupului usor de recunoscut, dar poate fi greu de definit.

In 2012, The Today Show a eliminat-o pe Ann Curry din echipa de realizatori. Multe surse au atribuit cauza eliminarii unei chimii negative” intre ea si Matt Lauer. Putin dupa aceea, audienta The Today Show a scazut, in timp ce competitorul lor, Good Morning America, a cunoscut o crestere a audientei. Printr-o coincidenta, echipa Good Morning America parea sa se simta mai bine impreuna multi ar spune ca aveau o chimie buna.

Dar ce inseamna totusi aceasta chimie?

Oamenii folosesc cuvântulchimiepentru a descrie un efect intangibil dar pozitiv in performanta echipei. Despre ce este vorba? Chimia poate servi ca baza pentru intelegerea dezvoltarii si performantei echipei. Alegerea membrilor echipei este similara alegerii elementelor pentru un  experiment chimic ei reprezinta elementele de bazain construirea echipei. Armonizarea membrilor impreunain directia corecta stimularea punctelor forte este asemenea realizarii echilibrului intr-o ecuatie chimica. Urmarirea modului in care membrii interactioneaza este similara cu observarea interactiunilor chimice, iar masurarea rezultatelor echipei seamana cu analiza rezultatelor unui experiment chimic.

Echipele care manifesta urmatoarele caracteristici sunt mult mai probabil susceptibile sa aiba chimie:

- Seturi de abilitati si stiluri de personalitate diverse si complementare

- Intelegerea clara a rolurilor, responsabilitatilor si asteptarilor, care duc la cea mai    buna utilizare a punctelor forte ale membrilor

- Incredere si respect reciproce, canale clare si deschise de comunicare si abilitatea    de a aborda conflictul intr-o maniera pozitiva

-Angajament fata de echipa, combinat cu responsabilitatea individuala pentru       rezultate

- Un lider care impinge echipa inainte

Cum te poate ajuta un curs on-line despre Chimia grupului?

   Vei intelege cum sa alegi membrii echipei pentru a crea o echipainalt performanta.

   Vei sti cum sa impulsionezi punctele forte ale membrilor ehipei pentru maximizarea performantei acesteia.

       Vei reusi sa pui in aplicare strategii de promovare a interactiunilor pozitive.

       Vei evalua  procesele si rezultatele echipei.

       Vei recunoaste responsabilitatile unui lider de echipa.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare.Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuriabilitati de comunicare ale supraveghetorului,abilitati de gandire analitica, abilitati de asertivitate,abilitati aplicate de gandire critica

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

 

 

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii