Studiaza liber - oriunde, oricand!

Coaching pentru performanta in vanzari

Coaching in vanzari
Curs disponibil si in Limba engleza

Cursul online de coaching in vanzari te va ajuta sa devii un profesionist in consilierea si indrumarea angajatilor, in vederea cresterii productivitatii si a rezultatelor in vanzari.   Te va ajuta sa gestionezi problemele care interfereaza cu relatiile de munca si productivitate. A-i indruma pe altii ar putea sa te ajute sa iti atingi mai usor propriile teluri si sa te faca mai valoros pentru organizatie.

Pret: 250.00 Lei

Ce este COACHING-UL?

Coach-ii lucreaza cu angajatii unu-la-unu pe baza unei colaborari in timp, pentru a-i ajuta sa-si imbunatateasca performantele, dezvolte abilitati existente si altele noi si sa-si identifice si rezolve probleme de performanta care pot interfera cu abilitatea in munca de vanzari. Coachingul poate fi informal, pe loc, sau un program planificat si structurat indeaproape.

Oportunitati de coaching.

Cand e cel mai bine sa antrenezi un angajat? Are sens sa faci asta pe parcursul procesului de vanzare. Cand observi o oportunitate sa adaugi valoare şi sa imbunatateşti productivitatea, atunci a sosit timpul pentru o discutie pe tema coachingului.

Se poate incepe procesul de coaching in legatura cu oportunitatile strategice devreme in procesul de vanzare. Mai tarziu in cadrul procesului, coachingul se va concentra pe planificare tactica.

De ce sa urmezi un curs on-line de coaching in vanzari?

Coaching este o metoda eficienta de imbunatatire a performantei in vanzari. In anumite situatii, sprijinirea angajatilor in atingerea capacitatilor maxime si a performantei poate crea dificultati. Poti fi un profesionist in domeniul tau de expertiza, insa indrumarea angajatilor, precum si modul de consiliere, de gestionare a problemelor, poate reprezenta  o provocare chiar si pntru tine. 

 La sfarsitul acestui curs vei putea sa:

       definești coachingul in cadru profesional.

       explici importanța unui coaching și feedback eficient.

       iti identifici punctele tari și cele slabe.

       descrii obstacolele coachingului.

       demonstrezi cum sa folosesti modelul de coaching.

       descrii bunele practici pentru a da feedback.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuri responsabil protectia datelor, gestiunea deseurilor, abilitati de gandire critica, atragerea clientilor pe termen lung

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii