Studiaza liber - oriunde, oricand!

Coaching pentru dezvoltare

Coaching pentru dezvoltare
Curs disponibil si in Limba engleza

Cursul online de coaching te va ajuta sa-ti dezvolti abilitatea de a îndruma (de a fi coach), in vederea creșterii angajamentului și a nivelului de dedicare ale angajatilor. Te va ajută să gestionezi problemele care interferează cu relațiile de muncă și productivitate. A-i îndruma pe alții ar putea să te ajute să iți atingi mai ușor propriile țeluri și să te facă mai valoros pentru organizație.

Pret: 250.00 Lei

Ce este COACHING-UL?

Coach-ii lucreaza cu angajatii unu-la-unu pe baza unei colaborari in timp, pentru a-i ajuta sa-si imbunatateasca performantele, dezvolte abilitati existente si altele noi si sa-si identifice si rezolve probleme de performanta care pot interfera cu abilitatea in calitatea muncii pe care o presteaza. Coachingul poate fi informal, pe loc, sau un program planificat si structurat indeaproape. Adesea, este o combinatie. Oamenii confunda adesea strategiile de dezvoltare cu coachingul.

Pentru a ramane competitive, companiile trebuie sa-si pastreze angajatii valorosi, sa abordeze problemele care intervin in productivitate si sa ajute angajatii sa-si atinga potentialul maxim.

Dar traditionala metoda  ”comanda si controleaza” de gestionare a angajatilor s-a dovedit a fi mai putin eficienta decat implicarea oamenilor in propria lor dezvoltare - si cea mai buna metoda de  a face asta e de a-i ghida spre imbunatatire.

 La sfarsitul acestui curs vei putea sa:

       intelegi diferentele ditre coaching si alte strategii de dezvoltare

       recunosti elementele cheie ale unei relatii de coaching de succes

       intelegi procesul si cum sa aplici fiecare etapa

       identifici provocarile comune pentru a avea succes

       folosesti strategii eficiente pentru gestionarea provocarilor

       stabilesti si mentii o relatie de coaching de succes cu un angajat.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

 Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si alte cursuri:gestiunea deseurilor, abilitati de gandire critica, atragerea clientilor pe termen lung, adaptarea stilului de leadership, dezvoltarea relatiilor directe cu angajatii.

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii