Studiaza liber - oriunde, oricand!

Coafor stilist

Curs on-line de Coafor stilist.

Curs practic de Cafor stilist.

Cursul de Coafor se adreseaza atat celor care doresc sa profeseze in cadrul unui salon de infrumusetare, celor care au nevoie de consiliere pentru deschiderea propriei afaceri, cat si celor care doresc sa-si certifice sau aprofundeze cunostinte déjà dobandite practic. Iti punem la dispozitie un curs complet, la finalul caruia vei fi imediat pregatit pentru a profesa.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

A avea un par frumos si ingrijit presupune mai mult decat o simpla tunsoare, aleasa la intamplare sau o culoare total nepotrivita. A avea un look in tendinte, dar care sa se si potriveasca cu trasaturile sau stilul tau de viata, pot aduce acea stralucire personala si distinctie care fac inutil orice alt accesoriu.  Exigentele in materie de coafuri si tehnici de realizare ale acestora sunt din ce in ce mai variate, in permanenta schimbare, de aceea, formarea continua si de calitate devine esentiala pentru un profesionist complet.

Curs complet de Coafor stilist, ghid practic de tehnici de realizare a tunsorilor si coafurilor moderne.

Cursul on-line de Coafor se adreseaza atat celor care doresc sa profeseze in cadrul unui salon de infrumusetare, celor care au nevoie de consiliere pentru deschiderea propriei afaceri, cat si celor care doresc sa-si certifice sau aprofundeze cunostinte deja dobandite practic. Iti punem la dispozitie un curs complet, la finalul caruia vei fi imediat pregatit pentru a profesa.

La sfarsitul acestui curs vei cunoaste:                                

·       Instrumentele necesare si utilizarea corecta acestora;

•    Tipuri de par si produsele destinate ingrijirii parului;

•    Alegerea si executarea tunsorii potrivite in functie de tipul de par si forma fetei;

•    Tipuri de tunsori in functie de lungimea parului

•    Tehnici de coafare;

•    Vopsirea parului, alegerea culorii potrivite;

•    Tehnic de vopsire standard, vopsirea in suvite sau cu mai multe culori;

•    Tehnici de decolorare si repigmentare a parului

•    Activitatea intr-un salon, organizare si functionare, consilierea clientele.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire. 

Te-ar putea interesa si cursuri stilist protezist unghii.

 

 

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii