Studiaza liber - oriunde, oricand!

Colaborarea competenta

munca in echipa, colaborare competenta
Curs disponibil si in Limba engleza

Acest curs te va ajuta sa intelegi cand colaborarea este o abordare eficienta si benefica pentru un proiect – si cand nu este, sa stabilesti si sa comunici membrilor grupului asteptarile, pentru a asigura o colaborare de succes, sa recunosti atitudinile si comportamentele necesare unei bune colaborari, sa pui in aplicare strategii de comunicare care sa favorizeze colaborarea si sa le eviti pe cele care o impiedica.

Pret: 250.00 Lei

Ce inseamna colaborarea in cadrul echipei?

Cu totii avem o idee intuitiva despre ce este colaborarea si stim ca ea implica munca impreuna cu altii. In acest program, vom defini colaborarea ca ”munca impreuna cu ceilalti pentru atingerea unui scop comun”. Accentul se va pune pe dezvoltarea unui proces care poate fi mai simplu, sau mai complex, in functie de situatie pentru a asigura atingerea scopului comun.

Programul se va concentra in primul rând pe colaborarea in cadrul anumitor proiecte. Cu toate acestea, informatia este relevanta, in aceeasi masura, pentru orice tip de  interactiune cotidiana pentru atingerea unui scop comun.

Nevoia de colaborare.

In majoritatea organizatiilor, colaborarea devine din ce in ce mai importanta. Pe lânga faptul ca este benefica, ea este adesea necesara. In climatul de munca actual, colaborarea permite angajatilor:

Sa indeplineasca solicitarile locului de munca.  Angajatilor li se solicita sa realizeze mult, cu resurse minime, iar munca in colaborare poate duce la rezultate mai eficiente.

Sa depaseasca barierele geografice. Companiile au adesea filiale nationale si internationale, afiliati sau distribuitori.  Multi angajati sunt pusi in situatia de a lucra cu cei din alte zone, pentru a-si indeplini indatoririle de serviciu.

Sa-si satisfaca nevoia umana de apartenenta. Colaborarea permite oamenilor sa simta ca aportul lor este semnificativ si valorizat.

Beneficiile cursului on-line.

Colaborarea eficienta implica mult mai mult decât doar munca cot la cot. Este un proces care presupune atitudini, competente  si practici care se pot invata si imbunatati iar stapânirea lor, nu doar iti va face munca mai usoara, ci te va ajuta sa devii un profesionist mai bun. Lucrând bine cu ceilalti pentru atingerea unui scop comun, vei deveni un membru al echipei pretuit si o resursa valoroasa si iti vei maximiza valoarea in organizatie.

Acest program se va concentra pe modul in care se poate construi si pune in aplicare un proces de colaborare eficienta, astfel incât munca impreuna cu ceilalti sa devina o experienta productiva si placuta.

 La sfarsitul acestui curs vei putea sa:

       intelegi când colaborarea este o abordare eficienta si benefica pentru un proiect –  si când nu este.

       stabilesti si sa comunici membrilor grupului asteptarile, pentru a asigura o colaborare de succes.

       recunosti atitudinile si comportamentele necesare unei bune colaborari.

       pui in aplicare strategii de comunicare care sa favorizeze colaborarea si sa le eviti pe cele care o impiedica.

       iti construiesti reteaua astfel incât sa iti sporesti abilitatile de colaborare.

       identifici comportamentele necooperante si sa aplici strategii de gestionare eficienta a lor.

Despre cursul on-line 

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuri coaching pentru dezvoltare, gestiunea deseurilor, abilitati de gandire critica, atragerea clientilor pe termen lung

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii