Studiaza liber - oriunde, oricand!

Constientizarea diversitatii - climatul la locul de munca

diversitatea la locul de munca
Curs disponibil si in Limba engleza

Curs on-line practic Constientizarea diversitatii - climatul la locul de munca

Acest curs te va ajuta sa intelegi modurile subtile de manifestare a prejudecatilor, identifici cazurile depreciative la adresa altora prin comportamente mici, subconstiente, stabilesti un cadru pentru a creste includerea la nivel organizational, recunosti modalitati variate de a transmite respect, faci fata unui conflict productiv si respectuos, conduci prin puterea exemplului personal si sa fii parte din solutie.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Care este, de fapt, sursa tratamentelor nedrepte si neintelegerilor dintre angajatii unei organizatii?

Programele clasice de conștientizare a diversitatii au avut femeile si minoritatile in prim plan. Totusi, neintelegerile pot aparea si din alte cauze: vârsta, orientare sexuala, credinte religioase, abilitati fizice, educatie, faptul ca o persoana are sau nu copii, a fi inginer fata de a fi reprezentant in vânzari. Aceste cauze ii determina pe multi sa faca presupuneri nefondate, sa creeze dezbinare, in alte cuvinte: sa se comporte nedrept cu ceilalti.

Scopul constientizarii diversitatii este de a incuraja un climat bazat pe incluziune la locul de munca.

Beneficiile cursului on-line.

Cum statisticile arata ca forta de munca este din ce in ce mai variata ca gen, varsta, religie, etnie etc., organizatiile trebuie sa dezvolte politici de integrare a diferitelor categorii de angajati. Acestea vor conduce la dezvoltarea unui climat de munca benefic atingerii potentialului maxim de performanta. 

Cursul iti va deveni un sprijin practic in intelegerea diversitatii indivizilor si te va ajuta sa stabilesti cea mai eficienta strategie in crearea unui climat pozitiv la locul de munca. 

Curs practic, exemple concrete si studii aplicate te vor ajuta concret sa inveti cum sa gestionezi adecvat diferentele intre angajati, pentru a crea un mediu organizational pozitiv in care fiecare angajat se simte valoros si valorizat, simte ca talentul sau este utilizat la maximum in atingerea obiectivelor organizatiei. In situatia in care exista o diversitate de opinii, comportamente, decizii, organizatia trebuie sa stie cum sa le gestioneze in avantajul sau.

  La sfarsitul acestui curs vei putea sa:

       intelegi modurile subtile de manifestare a prejudecatilor.

       identifici cazurile depreciative la adresa altora prin comportamente mici, subconstiente.

       stabilesti un cadru pentru a creste includerea la nivel organizational.

       recunosti modalitati variate de a transmite respect.

       faci fata unui conflict productiv si respectuos.

       conduci prin puterea exemplului personal si sa fii parte din solutie.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuri coaching pentru dezvoltare, gestiunea deseurilor, abilitati de gandire critica, atragerea clientilor pe termen lung

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii