Studiaza liber - oriunde, oricand!

Contabilitate generala

cursuri de contabilitate

Curs on-line de Contabilitate generala

Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa se initieze in contabilitate, oferind participantilor posibilitatea dezvoltarii abilitatilor si competentelor specifice domeniului financiar. Fiind structurat conform programei analitice a disciplinei de Contabilitate, cursul trateaza intr-o ordine logica, explicita si accesibila obiectul si metoda contabilitatii, structurile patrimoniale, principiile metodei – bilant, documentatie, evaluare, cont, dubla inregistrare, balanta de verificare, inventarierea.

Acest curs isi propune sa ofere modalitatile cele mai eficiente pentru intelegerea si aprofundarea tuturor problemelor de contabilitate, sa le formeze o gandire contabila logica, independenta si deprinderi necesare pentru productia si utilizare informatiei contabile in activitatea unitatiii patrimoniale.


Pret: 250.00 Lei

Curs on-line de Contabilitate generala, un curs complex pentru o profesie de viitor!

Contabilul este persoana care isi desfasoara activitatea in compartimentul financiar-contabil al oricarei unitati publice sau private si acopera partial sau in totalitate activitatile acestuia. Prezentul standard ocupational descrie unitatile de competenta ale contabilului care nu este autorizat sau expert contabil conform legii dar care, in cazul organizatiilor cu cifra de afaceri sub plafonul stabilit prin lege, poate sa desfasoare toate activitatile financiar-contabile, fara asumarea raspunderii, aceasta revenindu-i administratorului. Aceasta ocupatie se aplica si contabililor care lucreaza in unitati ce au organizat un departament financiar-contabil, condus de catre un contabil-sef sau director economic, care are studii economice superioare. Competentele contabilului din prezentul standard nu se suprapun competentelor Contabilului Autorizat sau Expertului Contabil, care isi asuma prin semnatura si parafa conducerea contabilitatii.

 De ce sa te inscrii la cursul on-line de Contabilitate?

- Pentru ca te va ajuta sa te familiarizezi mai usor cu operatiile si documentele contabile.

- Pentru ca faciliteaza asimilarea terminologiei specifice.

- Pentru ca vei cunoaste impactul operatiunilor contabile asupra patrimoniului firmei.

- Pentru ca vei invata sa identifici diferite tipuri de erori contabile si modalitatea de remediere a cestora.

- Pentru ca vei invata sa utilizezi un program de contabilitate generala.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare.  Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Ce alte cursuri online mai recomandam: curs online gestiunea deseurilorcurs online ssmcurs online psi

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii