Studiaza liber - oriunde, oricand!

Controlul conflictului la locul de munca

controlul conflictului la locul de munca
Curs disponibil si in Limba engleza

Curs on-line practic Controlul conflictului la locul de munca.

Majoritatea oamenilor au fost implicati, intr-o forma sau alta, in conflicte la locul de munca, amploarea lor variind de la simple dezacorduri, la neintelegeri explozive.

Acest program iti va arata cum sa sa preiei controlul asupra conflictului, cum  sa creezi un mediu de lucru pozitiv, in care conflictul este gestionat cu maturitate si in mod cooperant. Prin identificarea sursei conflictului si aplicarea unor strategii  de rezolvare eficiente, vei invata cum sa tratezi cu succes conflictul si chiar sa previi aparitia conflictelor inutile.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Conflictele nerezolvate reprezinta cel mai mare cost reductibil in multe companii, totusi el ramane in mare masura neidentificat.”

                                    —Daniel Dana, autor al lucrarii Rezolvarea Conflictului

Conflictul la locul de munca.

Cand te gandesti la locul tau de munca, conflictul nu este, probabil sa speram primul lucru care iti vine in minte. Dar te-ai surprins vreodata plangandu-te ca ai de-a face cu un coleg care este, in mod special, incapatanat sau autoritar? Sau, poate, rememorand o intalnire cu superiorul tau care te-a lasat cu un sentiment de frustrare? Majoritatea oamenilor au fost implicati, intr-o forma sau alta, in conflicte la locul de munca, amploarea lor variind de la simple dezacorduri, la neintelegeri explozive. Conflictele declansate din cauza unor valori diferite sunt adesea cele mai dificil de rezolvat, dar, in general, conflictele sunt mult mai susceptibile sa genereze rezultate pozitive, atunci cand ambele parti au o minte deschisa si comunica liber una cu alta pentru a dezvolta solutii care satisfac in aceeasi masura interesele ambelor parti cu alte cuvinte, atunci cand ele coopereaza.

Curs practic, exemple concrete si studii aplicate. Beneficiile cursului on-line.

De ce unele conflicte genereaza rezultate negative, iar altele genereaza rezultate pozitive? Conflictele declansate din cauza unor valori diferite sunt adesea cel mai dificil de rezolvat, dar, in general, conflictele sunt mult mai susceptibile sa genereze rezultate pozitive, atunci cand ambele parti au o minte deschisa si comunica liber una cu alta pentru a dezvolta solutii care satisfac in aceeasi masura interesele ambelor parti cu alte cuvinte, atunci cand ele coopereaza.

De aceea acest program reprezinta un sprijin practic in intelegerea conflictului, a cauzelor acestuia si te va ajuta sa identifici cea mai eficienta cale de comunicare in scopul cooperarii si oferirii de solutii de interes pentru ambele parti.

La sfarsitul acestui curs vei putea sa:

       identifici strategiile tale preferate de gestionare a conflictului.

       intelegi dezavantajele caracteristice ale fiecarei abordari tipice a conflictului.

       recunosti diversele surse de conflict care apar cel mai adesea la locul de munca.

       implementezi strategii de rezolvare eficienta a conflictelor potrivite fiecarei surse in parte.

       practici comportamente care sa minimizeze tensiunea si conflictul.

       abordezi proactiv temele inainte ca ele sa escaladeze in probleme.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare.  Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuri responsabil protectia datelor cu caracter personal, gestiunea deseurilor, abilitati de gandire critica, atragerea clientilor pe termen lung, adaptarea stilului de leadership

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii