Studiaza liber - oriunde, oricand!

Conversatiile delicate la locul de munca

Conversatii delicate la munca
Curs disponibil si in Limba engleza

Curs on-line practic Conversatiile delicate la locul de munca

Conversatiile delicate sunt inevitabile la orice loc de munca. Acele conversatii pot crea nefericire, stres si tensiune. De asemenea, pot bloca sau distruge relatii. Cand sunt gestionate slab, sunt mari sanse sa interfereze cu productivitatea si sa faca oamenii sa se simta frustrati si nesatisfacuti.


Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Nu poti evita acest tip de conversatii, dar poti invata cum sa le gestionezi mai eficient. Dezvoltarea abilitatii de a le gestiona va ajuta la reducerea stresului, cresterea confidentei, imbunatatirea relatiilor, cresterea increderii, mai putine probleme, lucru mai bun in echipa, productivitate mai mare si mai multe oportunitati de cariera.

Conversatii care pot parea dificile.

 Transmiterea vestilor proaste, precum concedierile, refuzurile de promovare,     concediile, schimbarea programului de munca.

 Oferirea de feedback negativ asupra performantei, comportamentului, obiceiurilor personale si cererea de a face schimbari.

 Sa spui ”nu” cand te iti cer oamenii ceva ce nu poti sau nu esti dispus sa oferi.Sa ceri oamenilor sa faca ceva neplacut, dificil sau in afara sarcinilor lor.

 Acceptarea greselilor facute.

La sfarsitul acestui curs vei putea sa:                                 

   intelegi natura conversatiilor dificile si de ce e nevoie pentru a le gestiona.

   identifici cele sapte etape in gestionarea convesatiilor delicate.

   folosesti empatia pentru a minimiza raspunsurile negative.

   aplici bunele practici pentru pregatirea, initierea si livrearea mesajului.

   descoperi cum sa generezi solutii si sa inchei discutia.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuri responsabil protectia datelor cu caracter personal, gestiunea deseurilor, abilitati de gandire critica, atragerea clientilor pe termen lung, adaptarea stilului de leadership

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii