Studiaza liber - oriunde, oricand!

Corespondenta in afaceri

Corespondenta in afaceri
Curs disponibil si in Limba engleza

Curs on-line practic Corespondenta in afaceri

Scrisul este o abilitate importanta la locul de munca deoarece reflecta contributia ta și importanta unei sarcini sau a unui proiect la care lucrezi, creaza o imagine in cuvinte, favorizeaza comunicarea, reflecta nivelul tau de competenta, ajuta la evitarea neintelegerilor.

Prin invatarea trucurilor predate in acest curs, vei petrece mai putin timp scriind și vei crea documente mai corespunzatoare.  

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Sunt putini cei carora le place cu adevarat sa scrie, dar este un rau necesar. Scrisul este adesea privit ca o corvoada și o sarcina descurajanta. Oamenii ne judeca dupa felul in care scriem, in același fel in care o fac dupa felul in care ne imbracam sau vorbim. Din ce in ce mai mult, contactul cu colegii de serviciu se face in scris și la telefon. Se practica din ce in ce mai putin interactiunea fata in fata. 

Ce tip de document ai de realizat?

Informatia trebuie prezentata in cel mai  potrivit format. Tipurile uzuale de documente sunt:

 - Rapoarte

           - E-mail-uri

           - Oferte

·         - Scrisori

·         - Notificari

De ce scriem adesea documente plictisitoare?

Pentru ca tindem sa credem ca e mai bine sa folosim cât mai multe cuvinte, ca exprimarea pretentioasa e mai eficienta, ca prezentam idei necunoscute, și pentru ca incercam sa-i impresionam pe ceilalti.

La sfarsitul acestui curs vei putea sa:                                 

       pui in aplicare tehnici eficiente de a scrie tot felul de documente de serviciu.

       utilizezi practica realizarii de schite, atunci cind iti proiectezi documentele.

       folosești corect protocolul e-mail-ului.

                  •    editezi și sa corectezi documentele, in vederea realizarii lor intr-o maniera completa și profesionala.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuri responsabil protectia datelor cu caracter personal, gestiunea deseurilor, abilitati de gandire critica, controlul conflictului la locul de munca, adaptarea stilului de leadership

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii