Studiaza liber - oriunde, oricand!

Cresterea inteligentei emotionale

Ce este inteligenta emotionala
Curs disponibil si in Limba engleza

Cresterea inteligentei emotionale

Acest program va scoate in evidenta modul in care iti constientizezi emotiile care te fac sa fii mai productiv si sa relationezi mai bine cu ceilalti la locul de munca.

Dupa finalizarea acestui curs, vei putea recunoaste cum sa iti dezvolti nivelul inteligentei emotionale. Vei sti cum sa identifici consecintele negative ale emotiilor negestionate asupra propriei eficiente. Vei fi mai capabil  in identificarea tehnicilor pentru cresterea abilitatilor de empatizare si a abilitatilor sociale. Vei cunoaste tehnici pentru o mai buna cunoastere de sine, auto-control si auto-motivare. In cele din urma, vei putea enumera modalitatile in care inteligenta emotionala poate fi aplicata la locul de munca pentru a imbunatati relatiile intre angajati si cresterea productivitatii.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Ce este inteligenta emotionala?

Persoanele cu nivel ridicat de inteligenta emotionala sunt echilibrate, prietenoase, au empatie pentru ceilalti, isi exprima sentimentele in mod direct dar adecvat si au o capacitate de a dezvolta relatii autentice.

Inteligenta emotionala reprezinta abilitatea de a-ti  intelege sentimentele si starile emotionale ale celor din jurul tau, si abilitatea de a folosi acele sentimente pentru a indruma gândurile si actiunile in mod adecvat.

De ce este Inteligenta Emotionala (EQ) mai importanta decât IQ-ul (abilitatea intelectuala)?

S-ar putea sa te intrebi care este diferenta dintre intelginta emotionala si IQ. Iata un exemplu, explicat in detaliu in cadrul cursului:

Tom si John tocmai au absolvit liceul. IQ-ul lui Tom este cu 20 de puncte mai ridicat decât al lui John; el este genul nerabdator, care vrea ca lucrurile sa se intâmple imediat.

Pe de alta parte, John isi poate ingradi dorintele pe teren scurt daca asta inseamna sa atinga un scop mai important. Mai mult, John are abilitatea de a empatiza cu altii inca din copilarie.

        •    Cine crezi ca a avut note mai mari la examenuul de admitere la facultate?

        •    Cine crezi ca va avea mai mult succes in cariera?

Un nivel mai ridicat de intelgienta emotionala este un indiciu mai bun de succes in viata decât IQ-ul. IQ-ul masoara abilitatea intelectuala a unei persoane si contribuie cu 20% la factorii care determina succesul in viata, insa EQ-ul ridicat are numeroase avantaje atat in viata personala, familie, prieteni, dar si in cariera. Iata cateva din aceste avantaje: 

         •  Auto-motivatia  este imbunatatita si creste productivitatea pe termen lung. 

        •  Creste capacitatea de recunoastere a greselilor, astfel incat sa poti invata din           ele. 

        •  Criticile sunt acceptate mai usor in orice situatie. 

        •  Se dezvolta spirtul de echipa si buna cooperare cu colegii. 

       • Starea generala de optimism este imbunatatita, stresul este gestionat cu mai           mult succes, ceea ce inseamna reducerea nemultumirilor la locul de munca,           reducerea reclamatiilor din partea clientilor sau a colegilor, decizii luate cu calm. 

       • In numeroase domenii de afaceri, o persoana cu un nivel ridicat de empatie va         avea mult mai mult succes decat o persoana „calificata”.

Curs practic, exemple concrete si studii aplicate. Beneficiile cursului on-line.

Cu siguranta te-ai confruntat cu situatii in care comunicarea, cu un coleg, subaltern, sef, sau chiar cu un client, nu a decurs asa cum ti-ai fi dorit, iar rezultatele ar fi fost diferite daca ai fi anticipat anumite reactii sau daca ai fi reusit sa nu te lasi condus de emotii. Acest program te va ajuta sa-ti dezvolti inteligentai emotionala prin numeroase exemple practice, explicate de specialisti in domeniu, sfaturi concrete, care te vor ajuta sa intelegi conceptele teoretice.  

La sfarsitul acestui curs vei putea sa:                                 

      •   realizezi cum iti poti creste nivelul de inteligenta emotionala.

      •  identifici consecintele negative ale emotiilor negestionate, asupra eficientei               personale.

      •   descrii importanta inteligentei emotionale in cladirea relatiilor autentice.

      •   identifici tehnici pentru cresterea empatiei si a abilitatilor sociale.

      •  numesti tehnici de crestere a autocontrolului, automotivarii si constiintei de             sine.

      • enumeri modalitati in care poate fi folosita inteligenta emotionala la locul de            munca pentru a imbunatati relatiile intre angajati si cresterea productivitatii.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuri responsabil protectia datelor cu caracter personal, gestiunea deseurilor, abilitati de gandire critica, atragerea clientilor pe termen lung, adaptarea stilului de leadership

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii