Studiaza liber - oriunde, oricand!

Cum sa devii indispensabil la locul de munca

cum sa devii indispensabil la locul de munca
Curs disponibil si in Limba engleza

Locul de munca in ziua de azi este o conglomerare internationala de ”indivizi care detin diferite valori si orientari...”. Drept rezultat este important nu numai sa fii capabil de a lua initiativa si de a-ti asuma noi roluri la locul de munca, dar si comunicare eficienta intre departamente, indivizi, colegi, clientela variata, la orice nivel.  

Aceasta este un curs cuprinzator proiectat sa te faca un angajat valoros. Te invata ce abilitati trebuie sa-ti adaptezi, sau chiar sa adopti schimbari de situatie la munca. Vei invata cum sa prosperi sub presiune si sa-ti largesti paleta de oportunitati de cariera luand initiativa, rezolvand problemele eficient, impartasindu-ti cunostintele si fiind in general o infulenta pozitiva la locul de munca.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Desi fiecare angajat are un anumit rol in functionarea organizatiei, locul de de munca din ziua de azi necesita ca individul sa fie gata sa preia o gama larga de sarcini pentru favorizarea schimbarilor organizationale frecvente si sa ramana productiv. Flexibilitatea este o trasatura valoroasa si cu traditie in mediul de lucru si un element necesar in avantul tehnologic din ziua de azi. Cu aceste noi inovatii, apar noi sarcini de efectuat si noi roluri de asumat - un rezultat inevitabil al cresterii globalizarii si al dorintei companiilor de imbunatatire a eficientei concomitent cu schimbarile.

Curs practic, exemple concrete si studii aplicate. Beneficiile cursului on-line.

Cand te gandesti la cineva care e indispensabil, la ce te gandesti? Persoanele de neinlocuit vin sub toate formele, dar au anumite caracteristici in comun:

       Isi asuma responsabilitatea

       Dau tot ce pot pentru a-si face treaba

       Lucreaza bine sub presiune

       Sunt adaptabili

       Au spirit de echipa

       Sunt inlocuibili

Acest program te va ajuta prin exemple concrete si studii de caz aplicate, sa iti asumi rolul in cadrul echipei tale, sa iti dezvolti anumite comportamente si deprinderi care sa ofere plus valoare muncii tale, devenind astfel un angajat de neinlocuit.

La sfarsitul acestui curs vei putea sa:                                 

       iti asumi resposabilitatile si rezultatele.

       preiei initiativa pentru a face tot ce poti din ce se asteapta de la tine.

       iti extinzi sfera de influenta.

       lucrezi bine sub presiune.

       te adaptezi la situatii schimbatoare.

       fii cineva cu care ceilalti sa vrea sa lucreze.

       ii ajuti pe altii sa-si imbunatateasca performantele.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuri responsabil protectia datelor cu caracter personal, gestiunea deseurilor, managementul proiectelor, atragerea clientilor pe termen lung, adaptarea stilului de leadership

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii