Studiaza liber - oriunde, oricand!

Cum sa conduci in perioade de tranzitie

Cum să conduci în perioade de tranziție
Curs disponibil si in Limba engleza

Curs on-line practic Cum sa conduci in perioade de tranzitie

A-i conduce pe altii in tranzitie necesita o planificare minutioasa si optiuni inovative. Acest curs te va ajuta sa intelegi mai bine ce se intampla cu oamenii cand apare o schimbare organizationala. De asemenea, te familiarizeaza cu instrumentele si tehnicile pe care le poti folosi pentru a-ti eficientiza eforturile de a gestiona tranzitia, in cele din urma pregatindu-te mai bine pentru a te putea ocupa de multitudinea de schimbari care ti se vor ivi.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Siguranta este mai mult o superstitie. Nu exista in natura. Evitarea pericolului nu este mai sigur pe termen lung decat expunerea directa. Viata este o aventura provocata sau nimic.

                                                                                                      —Helen Keller 

Schimbarea a venit ca sa ramana. Acest lucru probabil ca nu e un secret pentru tine. Ani de zile am auzit ca ”singura constanta e schimbarea”. Schimbarea e prezenta in fiecare astept al vietii tale si a devenit norma in toate organizatiile. Frecventa si ritmul la care liderii trebuie sa le ceara angajatilor sa se adapteze la noi sisteme si initiative continua sa se accelereze.

Cuvantul ”criza” in limba chineza este compus din doua caractere: una reprezinta pericolul si cealalta oportunitatea. Schimbarea area aceleasi conotatii pozitive si negative. Poate fi antagonistica, nedorita si puerila; sau poate fi placuta, binevenita si captivanta. Este treaba liderului de a identifica prospectele pozitive si a le comunica  oportunitatea pe care schimbarea o impune asupra organizatiei.

 

Curs practic, exemple concrete si studii aplicate. Beneficiile cursului on-line.

Schimbarea esueaza mai des decat reuseste Desi cauzele principale variaza, sunt cateva motive des intalnite:

       Nu e clara nevoie de schimbare

       Satisfactia de sine depaseste urgenta

       Rezistanta este neasteptata si prost gestionata

       Comunicarea e limitata

       Lipsa angajamentului din partea angajatilor

       Lipsa informatiilor clare si corecte

Acest program te va ajuta prin exemple concrete si studii de caz aplicate, sa intelegi mecanismele schimbarii la nivel organizational si cum poti actiona pentru a implementa cu succes schimbarea.  

La sfarsitul acestui curs vei putea sa:                                 

       intelegi de ce unele schimbari esueaza si cum sa te asiguri de reusita.

       implementezi un cadru de munca pentru a conduce activ procesul de schimbare.

       te folosesti de rezultatele evaluarii schimbarii pentru reusita viitoarelor procese.

       identifici, recunosti si gestionezi rezistenta pentru a asigura o tranzitie eficienta.

       aplici tehnici de crestere si castigare a angajamentului pentru schimbare.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuri responsabil protectia datelor cu caracter personal, gestiunea deseurilor, cresterea inteligentei emotionale, atragerea clientilor pe termen lung, adaptarea stilului de leadership

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii