Studiaza liber - oriunde, oricand!

Cum sa devii un bun lider

cum sa devii un bun lider
Curs disponibil si in Limba engleza

Curs on-line practic Cum sa devii un bun lider.

In urma acestui curs, vei fi in masura sa identifici caracteristicile cheie ale liderilor. Vei sti cum sa castigi increderea angajatilor si vei putea evita comportamente care submineaza autoritatea. Vei fi mai priceput la promovarea lucrului in echipa si spiritului de echipa, si vei fi pregatit sa actionezi in mod decisiv. Si nu in ultimul rand, vei fi in masura sa iti demonstrezi abilitatile de lider intr-o situatie critica.

Pret: 200.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Atunci cand actiunile tale inspira si pe altii sa viseze mai mult, sa invete mai mult, sa realizeze mai mult si sa devina mai buni, esti un lider

                                                 —John Quincy Adams, al 6-lea presedinte al SUA

Cine a fost profesorul tau preferat? Ce calitati sau caracteristici avea el sau ea? Ce comportamente avea el sau ea? Ce rezultate a avut el sau ea?

Multe dintre trasaturile si comportamentele cadrelor didactice eficiente demonstreaza cum sa fii un lider eficient in la locul de munca.

Leadershipul reprezinta influntarea oamenilor in mod pozitiv pentru a realiza un anumit obiectiv. Leadershipul este un concept complex – iti dai seama cand il vezi pus in practica, dar este greu de definit din punct de vedere al caracteristicilor sale exacte si al comportamentelor asociate, care fac ca o persoana sa fie un lider bun. Liderii eficienti au anumite comportamente studiate, care pot fi dobandite sau dezvoltate pe percurs.

Curs practic, exemple concrete si studii aplicate. Beneficiile cursului on-line.

Acest program te va ajuta prin exemple concrete si studii de caz aplicate, sa iti asumi rolul de leader in cadrul echipei tale, sa iti dezvolti anumite comportamente si deprinderi care te vor ajuta sa castigi increderea echipei, sa coordonezi cu succes subalternii in diferite situatii, uneori chiar critice, astfel incat sa poti influenta in bine rezultatele obtinute de echipa ta.

La sfarsitul acestui curs vei putea sa:                                 

       identifici caracteristicile cheie ale liderilor.

       dezvolti increderea angajatiilor.

       eviti comportamentele care submineaza autoritatea/leadershipul

       promovezi munca in echipa.

       actionezi decisiv.

       demonstrezi abilitati de leadership intr-o situatie critica.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuri responsabil protectia datelor cu caracter personal, gestiunea deseurilor, cresterea inteligentei emotionale, atragerea clientilor pe termen lung, adaptarea stilului de leadership

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii