Studiaza liber - oriunde, oricand!

Cum sa pui ideile in practica – de la creativitate la inovatie

Cum sa pui ideile in practica – de la creativitate la inovatie
Curs disponibil si in Limba engleza

Curs on-line Cum sa pui ideile in practica de la creativitate la inovatie

Acest curs on-line te va ajuta sa intelegi conceptul de inovatie si importanta esentiala a acestuia in cadrul organizatiei tale. Vei putea pune in practica teoria inteligentelor multiple pentru a genera diferite idei. Vei putea folosi caracteristicile oamenilor creativi pentru a rezolva orice problema. Vei fi pregatit sa aplici un proces format din patru pasi pentru a ajunge la inovatie in echipa. Vei dobandi competente de promovare a inovatiei fara a o reglementa. Vei putea sa folosesti echipe multifunctionale pentru a incuraja inovatia. Si, in cele din urma, vei putea identifica procedurile si politicile lipsite de utilitate, dar de necontestat.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Creativitatea nu inseamna gasirea unui lucru, ci sa faci ceva din acel lucru, dupa ce l-ai gasit.”

                                                                   —James Russell Lowell

Inovatia inseamna orice idee care imbunatateste raportul cost/beneficiu, fie prin inmultirea beneficiilor, fie prin reducerea costurilor. In esenta, scopul inovatiei este de a face ceva mai bun.

Inovatia se poate aplica in orice aspect al conducerii unei firme: produse si servicii, procese interne, sarcini individuale etc. De fiecare data cand ii auzi pe ceilalti spunand: Doar daca…, assta inseamna ca acolo e loc pentru inovatie, indiferent la ce se refera acel Doar daca….

La sfarsitul acestui curs vei putea sa:                                 

       recunosti miturile si preconcepțiile obisnuite legate de inovare.

       folosesti mai multe tipuri de inteligena pentru a genera o varietate de idei.

       aplici caracteristicile persoanelor creative pentru a rezolva diverse probleme.

       urmezi procesul format din patru pasi pentru inovarea in echipa.

       promovezi inovarea fara sa o reglementezi.

       folosesti echipe multifuncționale pentru a stimula inovația.

       identifici ”axiomele” din organizația ta.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuri intocmirea rapoartelor in afaceri, gestiunea deseurilor, abilitati de gandire critica, atragerea clientilor pe termen lung, adaptarea stilului de leadership

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii