Studiaza liber - oriunde, oricand!

Cadru tehnic cu atributii in domeniul Prevenirii si Stingerii Incendiilor

Curs online Cadru tehnic cu atributii in domeniul PSI

Curs online Cadru tehnic cu atributii in domeniul PSI.

Cursul se adreseaza atat persoanelor care urmeaza sa-si desfasoare activitatea in domeniul preventiei si stingerii incendiilor, cat si celor care deja indeplinesc astfel de atributii si doresc sa se perfectioneze, manageri, angajati cu atributii PSI sau servanti pompieri. 211/2011, Art.22, alin. (4). In acelasi timp, acest curs reprezinta si o modalitate potrivita de a testa daca acest domeniu vi se potriveste, avand apoi oportunitatea de participa si la cursul cu predare in clasa, pentru obtinerea unui certificat de absolvire cu recunoastere. 

Pret: 250.00 Lei

Inspectorii pentru asigurarea cladirilor impotriva incendiilor, pentru protectia si igiena muncii si controlorii de calitate controleaza aplicarea reglementarilor in vigoare si a normelor referitoare la prevenirea riscurilor de incendii si altor riscuri, securitatea muncii, protectia sanatatii muncitorilor si mediului inconjurator, inspecteaza sistemele de prevenire a incendiilor si acorda consultatii in acest sens; intreprind anchete la locurile de producere a incendiilor pentru stabilirea cauzelor; inspecteaza intreprinderile industriale in legatura cu problemele de securitate a muncii, proceselor de fabricatie a bunurilor produse, utilizate sau puse in vanzare.

Ocupatia se refera la competentele necesare cadrului tehnic cu atributii PSI pentru planificarea, organizarea, monitorizarea si controlul activitãtii de prevenire si stingere a incendiilor. Ocupatia include de asemenea competente legate de acordarea asistentei tehnice de specialitate în situatii critice, investigarea contextului producerii incendiilor, acordul în cazul documentatiilor privind prevenirea si stingerea incendiilor, instruirea salariatilor în domeniul PSI si elaborarea documentelor specifice activitãtii din domeniu. 

Ce veti cunoaste la finalul acestui curs

1. Aplicarea prevederilor legale referitoare la sanatatea si securitatea în munca

2. Aplicarea normelor de protectie a mediului

3. Planificarea activitatii de aparare impotriva incendiilor

4. Organizarea activitatii de aparare impotriva incendiilor

5. Monitorizarea activitatii de aparare impotriva incendiilor

6. Elaborarea documentelor specifice activitatii de aparare impotriva  incendiilor

7. Instruirea salariatilor in domeniul apararii impotriva incendiilor

8. Controlul modului de respectare a masurilor de aparare impotriva incendiilor

9. Acordarea asistentei tehnice de specialitate în situatii critice

 

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare.  Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Oportunitate de a obtine certificat de absolvire cu recunoastere

Acest curs poate fi urmat si pe cale formala, cu predare in clasa, in vederea obtinerii unui certificat de absolvire cu recunoastere. Participarea initiala la cursul online vă va ajuta sa vă decideti daca acest curs este potrivit asteptarilor dumneavoastra, pentru a va inscrie apoi si la cursul pe cale formala. In aceasta situatie, taxa cursului online se va deduce din taxa achitata pentru cursul cu predare in clasa. Mai multe detalii despre cursul in clasa puteti vizualiza aici.

 

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs poate fi urmat si in clasa. Vizualizeaza oferta completa a cursului autorizat aici.

 

Te-ar mai putea interesa si cursuri ssmcursuri instalatii fotovoltaicecursuri gestiunea deseurilorcursuri formator.

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii