Studiaza liber - oriunde, oricand!

Inspector in domeniul Sanatatii si Securitatii in Munca

Curs on-line Inspector in domeniul S.S.M.

 

Curs online Inspector in domeniul Sanatatii si Securitatii in Munca

Program de formare profesionala in sistem eLearning, adresat persoanelor care doresc sa se specializeze in organizarea activitatilor de protectie a muncii, in corelatie cu potentialul de risc de accident sau imbolnaviri profesionale.

Pret: 250.00 Lei

Inspectorii pentru protectia si igiena muncii si controlorii de calitate instruiesc reprezentantii intreprinderilor in vederea aplicarii normelor si reglementarilor legale in vigoare, cu privire la securitatea muncii si mediului de munca; inspecteaza locurile de munca pentru a se asigura ca mediul de munca, masinile si echipamentul corespund normelor si reglementarilor legale; se informeaza prin contacte directe, observari sau alte mijloace, asupra conditiilor de munca si riscurilor de accidente; verifica respectarea normelor de securitate a muncii; inspecteaza locurile de productie, prelucrare, depozitare si vanzare a produselor, pentru a se asigura ca sunt respectate normele si reglementarile specifice; verifica produsele finite pentru a se asigura de conformitatea acestora cu specificatiile de calitate ale producatorului; informeaza publicul si reprezentantii intreprinderilor cu privire la aplicarea normelor si reglementarilor referitoare la igiena si salubritate, puritatea produselor si marfurilor alimentare, medicamentelor, produselor cosmetice si altor produse analoge; informeaza pe cei care produc, utilizeaza, intretin si repara mijloace de transport, despre masurile si reglementarile in vigoare referitoare la conditiile tehnice pe care trebuie sa le indeplineasca vehiculele respective; inspecteaza intreprinderile pentru a se asigura ca acestea nu contravin normelor referitoare la poluare, deseuri si reziduuri periculoase.

Curs online Inspector SSM, pregatire pentru o profesie care poate salva vieti!

Actualmente, desfasurarea activitatilor in domeniul Sanatatii si Securitatii in Munca, de catre un specialist, este o necesitate, iar modificarile legislative permanente obliga la o cunoastere in profunzime a prevederilor acestora si a procedurilor de lucru. Dinamica inregistrata in piata muncii indica oportunitati concrete de a profesa in domeniu, si prin prisma faptului ca operatorii economici au obligatia prin lege, de a angaja personal de specialitate.

De aceea, cursul online de Inspector in domeniul Sanatatii si Securitatii in Munca are ca obiectiv furnizarea pregatirii teoretice pentru persoanele care doresc sa se specializeze in organizarea si coordonarea activitatilor de asigurare a securitatii si sanatatii in munca, in conformitate cu legislatia specifica in vigoare.

Ce veti cunoaste la finalul acestui curs

 - Realizarea activitatilor de prevenire si protectie

-  Realizarea semnalizarii de securitate si/sau de sanatate la locurile de munca

-  Instruirea lucratorilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca

-  Informarea lucratorilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca

-  Stabilirea mijloacelor materiale si tehnice necesare securitatii si sanatatii în munca

-  Prevenirea accidentelor de munca si a imbolnavirilor profesionale

- Participarea la cercetarea evenimentelor care produc incapacitate temporara de munca

- Verificarea respectarii prevederilor legale in domeniul securitatii si sanatatii in munca

- Monitorizarea activitatilor de evacuare si interventie in situatii de urgenta.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare.  Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs poate fi urmat si in clasa. Vizualizeaza oferta completa a cursului autorizat aici. 

 

Te-ar mai putea interesa si cursuri psicursuri instalatii fotovoltaicecursuri gestiunea deseurilorcursuri formator.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii