Studiaza liber - oriunde, oricand!

De ce ne luptam cu deciziile grele

cum sa iei deciziile potrivite la locul de munca
Curs disponibil si in Limba engleza

Curs on-line De ce ne luptam cu deciziile greleDepasirea indoielilor si dilemelor

Cum poti lua o decizie cu impact mare, care sa fie eficienta, practica si de succes? Având obiective clare, obtinând si analizând informatii intr-o maniera structurata, evitând capcanele frecvente ale luarii deciziilor si folosindu-ti intuitia pentru a confirma sau pune la indoiala decizia luata. Acest curs va dezvolta increderea ta in propriile decizii si abilitatile tale de a lua si pune in aplicare decizii grele, ceea ce iti va permite sa imbunatatesti valoarea pe care o adaugi organizatiei din care faci parte si sa contribui activ la succesul acesteia.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

O persoana poate lua zilnic pana la 70 de decizii. Multe dintre acestea sunt simple si nu necesita niciun fel de gândire profunda. Altele insa, sunt dificile si ne pun in situatia de a ne lupta cu procesul deciziei, de a ne intreba daca am facut alegerea corecta si de a ne face griji privind costurile unei alegeri gresite.

La locul de munca, unii oameni se blocheaza in analizarea excesiva a alegerilor – ei si-ar dori un manual cu informatii inainte de a proceda la orice luare de decizie. Altii se bazeaza pe intuitia lor si nu au date cu ajutorul carora sa sustina cum au ajuns la o anumita decizie.

La sfarsitul acestui curs vei putea sa:                                 

       sa intelegi rolul emotiilor in luarea deciziilor.

       sa descrii luarea eficienta a unei decizii, sa recunosti pasii cheie pe care trebuie sa ii faci inainte, in timpul si dupa  procesul de luare a deciziei.

       sa-ti identifici valorile pentru a iti ghida actiunile, comportamentele si deciziile.

       sa pui in practica metode variate de colectare si evaluare a informatiei.

       sa recunosti si sa eviti cele mai frecvente capcane care complica deciziile grele.

       sa dezvolti strategii pentru depasirea ingrijorarilor tale  in legatura cu luarea si punerea in aplicare a deciziilor grele.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

 Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si alte cursuri:controlul conflictului la locul de munca, gestiunea deseurilor, abilitati de gandire critica, atragerea clientilor pe termen lung, adaptarea stilului de leadership

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii