Studiaza liber - oriunde, oricand!

Design interior

curs on-line decoratiuni interioare

 Curs online Design interior

"Un designer de interioare nu este un simplu executant al cerintelor beneficiarului, este un artist, un creator care si-a atins scopul atunci cand lucrarea sa oglindeste cu adevarat personalitatea celui care va locui in acel spatiu, in aceeasi masura in care oglindeste si o parte din sufletul si imaginatia proiectantului. Asa cum spatiul in care traim ne defineste, in aceeasi masura proiectul de amenajare este cartea de vizita a proiectantului."

Cursul online de design interior reprezinta solutia pentru a avea o pregatire esentiala profesarii in acest domeniu, atat pentru cei care sunt la inceput de drum si au nevoie de un studiu complex si detaliat, cat si pentru cei care deja profeseaza si doresc sa se perfectioneze.

In acelasi timp, acest curs reprezinta si o modalitate potrivita de a testa daca acest domeniu vi se potriveste, avand apoi oportunitatea de participa si la cursul cu predare in clasa, pentru obtinerea unui certificat de absolvire cu recunoastere. 

Pret: 250.00 Lei

Designer de interior se ocupa de amenajarea spatiului interior al locuintei si conlucreaza cu arhitectul pentru a asigura functionalitatea si stilul locuintei. În cazul în care solicitarile beneficiarului îi depasesc competentele, îl va îndruma pe acesta catre un arhitect, competentele decoratorului de interioare nesuprapunându-se celor ale specialistilor în proiectare.

Insa, pe langa definitiile clasice din acest domeniu, trebuie retinut faptul ca un profesionist desavarsit este cel care resuseste sa armonizeze stiinta si notiunile exacte, cu spiritul creativ si imaginatia. Deoarece designul este atat de prezent in cotidian, de la designul unui obiect pana la designul spatiului de locuit sau al celui de lucru, important prin starile si emotiile transferate asupra beneficiarului, proiectarea decoratiunilor si amenajarea spatiilor interioare a devenit cu timpul una din cele mai frumoase si creative profesii.

Amenajarea spatiului este o arie complexa care presupune, pe langa cunoasterea si aplicarea unor reguli de baza, intelegerea si exploatarea spatiului interior, amornizarea acestuia cu diferite resurse, obiecte si stiluri, toate acestea conlucrand mai ales pentru obtinerea unui spatiu care sa reflecte cat mai bine personalitatea beneficiarului.

In esenta, fiecare proiect reprezinta pentru decoratorul de interioare o provocare, acesta trebuie sa fie pregatit pentru a tine cont de foarte multe aspecte in activitatea sa.

Curs online de design interior, cum sa devii cel mai bun specialist in arta amenajarilor interioare?

Pe langa un simt al esteticului foarte bine dezvoltat, decoratorul de interioare trebuie sa detina o serie de aptitudini si competente care sa-l sprijine in finalizarea proiectului si indeplinirea cu succes a obiectivelor. Cursul online de design interior reprezinta solutia pentru a avea o pregatire esentiala profesarii in acest domeniu, atat pentru cei care sunt la inceput de drum si au nevoie de un studiu complex si detaliat, cat si pentru cei care deja profeseaza si doresc sa se perfectioneze.

Cursul nostru isi propune sa formeze cei mai buni specialisti, care vor sti sa gestioneze un proiect de amenajare in toata complexitatea lui, de la cunoasterea spatiului de amenajare si a arhitecturii de baza, a principiilor de managementul calitatii, a gestionarii relatiilor cu furnizorii de materiale, pana la utilizarea programelor de grafica pentru prezentarea proiectului si consultarea clientului in identificarea celor mai potrivite solutii de decorare.

Cursul se desfasoara online, intregul suport de curs fiind disponibil pe platforma electronica. Modul de structurare al materialului pe module si capitole tematice sprijina intelegerea si insusirea tuturor conceptelor si notiunilor esentiale acestei profesii, aprofundate prin parcurgerea evaluarilor si exercitiilor de recapitulare.

Ce veti cunoaste la finalul acestui curs?

- Notiuni de managementul calitatii, asigurarea calitatii proiecului

- Notiuni de managementul proiectelor, lucrul cu proiectele

- Notiuni de geometrie, reprezentarea grafica a structurilor

- Diferite tipuri de materiale de constructii si decoratiuni interioare

- Structuri decorative in arhitectura

- Tendinte in ornamentica             

- Simbolistica decoratiunilor si efectul lor asupra psihicului

- Utilizarea diferitelor stiluri de decorare

- Proiectarea mobilierului de interior

- Organizarea spatiului interior

- Utilizarea aplicatiilor de tip cad, desen 2D si 3D

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Oportunitate de a obtine certificat de absolvire cu recunoastere

Acest curs poate fi urmat si pe cale formala, cu predare in clasa, in vederea obtinerii unui certificat de absolvire cu recunoastere. Participarea initiala la cursul online vă va ajuta sa vă decideti daca acest curs este potrivit asteptarilor dumneavoastra, pentru a va inscrie apoi si la cursul pe cale formala. In aceasta situatie, taxa cursului online se va deduce din taxa achitata pentru cursul cu predare in clasa. Mai multe detalii despre cursul in clasa puteti vizualiza aici.

INSCRIERE LA CURS

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Ce alte cursuri mai recomandam: curs ssmcurs gestiunea deseurilor.

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii