Studiaza liber - oriunde, oricand!

Dezvoltarea relatiilor directe cu angajatii

Dezvoltarea relatiilor directe cu angajatii
Curs disponibil si in Limba engleza

La finalul acestui curs, vei fi capabil sa faci diferenta intre managementul performantei si coachingul de dezvoltare. Vei sti cum sa implementezi o abordare a dezvoltarii, bazata pe puncte forte. Le vei procura angajatilor tai instrumente care sa evalueze punctele lor forte, precum si nevoile lor de dezvoltare.

Vei dobandi abilitatea de a dirija o discutie pozitiva pe tema dezvoltarii si de a identifica diferite strategii de dezvoltare. Si nu in ultimul rand, vei sti sa creezi un plan individual si eficient de dezvoltare.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Sarcina unui lider este de a-i duce pe oameni din punctul  in care sunt in punctul in care nu au fost vreodata.

                                                                                 —Henry A. Kissinger

Cu siguranta esti un manager ocupat. Si totusi, cum poti economisi timp pentru a vorbi cu angajatii despre obiectivele profesionale atunci cand le faci  evaluarea anuala a performantei? Dezvoltarea relatiilor directe in cadrul organizational nu tine doar de evaluarea anuala a performantei, care este parte componenta a managementului de performanta. Managementul de performanta este critic pentru succesul unei organizatii si nu trebuie neglijat. Totusi, coachingul de dezvoltare este important pentru vitalitatea angajatilor si trebuie sa i se acorde atentia cuvenita.

La sfarsitul acestui curs vei putea sa:                                 

       recunosti diferenta dintre managementul de performanta si coachingul de dezvoltare.

       implementezi o abordare bazata pe puncte forte ale procesului de dezvoltare.

       le furnizezi angajatilor instrumente de analiza a punctelor forte si nevoilor de dezvoltare.

       dirijezi o discutie pozitiva pe tema dezvoltarii.

       identifici variate modalitati de dezvoltare.

       creezi un plan individual de dezvoltare eficient.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si alte cursuri:controlul conflictului la locul de munca, gestiunea deseurilor, abilitati de gandire critica, atragerea clientilor pe termen lung, adaptarea stilului de leadership

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

 

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii