Studiaza liber - oriunde, oricand!

Discutii de coaching

discutii de coaching
Curs disponibil si in Limba engleza

Curs on-line Discutii de coaching

La finalul acestui curs, vei fi capabil sa identifici cele patru etape ale unei sesiuni de coaching si modul lor de aplicare in diverse contexte, sa recunosti aplicarea corecta a modalitatilor de cercetare si suport in cadrul sesiunilor de coaching, sa aplici tehnici de baza in coaching pentru imbunatatirea performantei, dezvoltarea carierei, dezvoltarea unor abilitati specifice, coaching pentru o echipa de afaceri.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Abilitatile de coaching pot fi aplicate intr-o varietate de situatii. Cele mai comune implica atat perspectiva mai larga de a identifica calea satisfacatoare in viata, cat si cele mai subtile, cum ar fi imbunatatirea performantelor in domenii specifice.

Acest curs reprezinta un studiu concret al unor situatii clasice de coaching care ofera posibilitatea in practica de zi cu zi de gestionare efecienta a acestor discutii cu angajatii, in vederea maximizarii performantelor acestora.

La sfarsitul acestui curs vei putea sa:                                 

       identifici cele patru etape ale unei sesiuni de coaching si modul lor de aplicare in diverse contexte

       recunosti aplicarea corecta a modalitatilor de cercetare si suport in cadrul sesiunilor de coaching

       aplici tehnici de baza in coaching pentru imbunatatirea performantei, dezvoltarea carierei, dezvoltarea unor abilitati specifice

       motivezi si sa inspiri indivizii sa faca mai multe si sa ajunga mai sus.

       sustii clientii in a imparti niste obiective mari in etape usor de gestionat.

       responsabilizezi oamenii fata de angajamentele lor pentru a produce rezultate intr-un timp scurt.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si alte cursuri:controlul conflictului la locul de munca, gestiunea deseurilor, abilitati de gandire critica, atragerea clientilor pe termen lung, adaptarea stilului de leadership

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii