Studiaza liber - oriunde, oricand!

Electrician in instalatii energetice

cursuri de electrician in instalatii energetice

Curs on-line de Electrician in instalatii energetice.

Cursul online de Electrician in instalatii energetice asigura pregatire profesionala de specialitate in vederea insusirii competentelor si abilitatilor necesare desfasurarii activitatilor specifice unei meserii vocationale, cum este cea in domeniul instalatiilor energetice.

Pret: 250.00 Lei

Energeticienii si electricieni indeplinesc sarcini cu caracter tehnic de montaj, constructie, functionare,intretinere si reparare a aparatelor, instalatiilor si sistemelor de distributie a energiei electrice; asigura functionarea aparatelor si instalatiilor; realizeaza scheme de montaj ale instalatiilor si circuitelor electrice; contribuie la estimarea cantitatilor si costurilor de materiale si a fortei de munca necesare; asigura controlul tehnic al instalatiilor; intretin sistemele si aparatele electrice in vederea functionarii conform specificatiilor si reglementarilor. Muncitorii din aceasta grupa, intretin si repara, instalatii si echipamente electrice. Electricienii in constructii traseaza instalatiile electrice; executa lucrari in vederea sustinerii diverselor piese ale acestora; monteaza elementele componente (tuburi, conductori, cabluri, lampi, tablouri etc.); executa legaturile, conexiunile si racordurile electrice; executa retelele de distributie a energiei electrice pentru cladiri si alte lucrari de finisare.

Competente dobandite:

- Asigurarea locului de munca cu materiale, echipamente de lucru, scule si dispozitive

- Comunicare

- Asigurarea calitatii

- Igiena si securitatea muncii

- Lucrul in echipa

- Montarea si utilizarea instalatiilor de joasa tensiune

- Montarea si utilizarea masinilor electrice

- Utilizarea instalatiilor de joasa tensiune

- Intretinerea masinilor aparatelor si instalatiilor electrice de joasa tensiune

- Utilizarea dispozitivelor electrice de baz ain instalatiile electrice si echipamentele energetice

- Realizarea instalatiilor pentru alimentarea masinilor electrice

- Realizarea instalatiilor enrgetice

- Exploatarea intretinerea si repararea ehipamentelor din instalatiile energetice

- Realizarea circuitelor secundare in instalatiile electro-energetice

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare.  Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs poate fi urmat si in clasa. Pentru a vizualiza oferta completa a cursului autorizat click aici.

 

Ce alte cursuri mai recomandam: cursuri instalatii fotovolaticecursuri inspector ssmcursuri cadru tehnic psicursuri prim ajutor.

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii