Studiaza liber - oriunde, oricand!

Elemente esentiale in vanzari: Cum sa intrebi si cum sa asculti

elemente esentiale in vanzari
Curs disponibil si in Limba engleza

Acest curs on-line te va ajuta sa dezvolti importante abilitati de ascultare si intelegere, esentiale in obtinerearea performantelor in procesul de vanzare.

Dupa finalizarea acestui curs, vei putea sa identifici tipurile de intrebari pentru a descoperi nevoile clientului, sa identifici nevoile si obstacolele comune ale clientilor, sa descrii obstacolele din calea ascultarii, sa demonstrezi cum sa folosesti tehnicile de ascultare activa, sa identifici si implementezi strategii pentru ascultarea si punerea de intrebari clientilor in legatura cu nevoile din afacerea lor.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Pana acum, ai petrecut timp prospectand piata si identificand posibili clienti. Ai convins posibilul client sa iti aloce timp pentru o intrevedere. Apoi, ai stabilit prima intalnire. Dupa ce ai pornit discutiile de negociere, e timpul sa pui intrebari si sa afli mai multe despre nevoile specifice ale clientului.

Cand asculti cu atentie si afli nevoile clientului, poti determina daca ai sau nu o solutie care sa i le poata satisface.

In acest curs sunt explicate aceste abilitati importante de ascultare.

La sfarsitul acestui curs vei putea sa:                                 

       identifici tipurile de intrebari pentru a descoperi nevoile clientului.

       identifici nevoile si obstacolele comune ale clientilor.

       descrii obstacolele din calea ascultarii.

       demonstrezi cum sa folosesti tehnicile de ascultare activa.

    identifici si implementezi strategii pentru ascultarea si punerea de intrebari clientilor in legatura cu nevoile din afacerea lor.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuri corespondenta in afaceri, gestiunea deseurilor, abilitati de gandire critica, atragerea clientilor pe termen lung, adaptarea stilului de leadership

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii