Studiaza liber - oriunde, oricand!

Elemente fundamentale de planificare strategica

elementele planificarii strategice
Curs disponibil si in Limba engleza

Curs on-line Elemente fundamentale de planificare strategica

Acest curs reprezinta o analiza a perceptelor teoretice referitoare la planificarea strategica, aplicate apoi in studiile de caz ale unor  situatii comune si nu numai, din practica cotidiana.

Cursul se adreseaza managerilor sau a celor responsabili cu planificarea strategica a organizatiei, dar si tuturor celor preocupati de dezvoltarea la nivel organizational.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Ce este planificarea strategica?

O companie fara un plan strategic este ca un vas fara carma. Poate sa pluteasca, dar nu se indreapta in directia potrivita.

Sa trecem in revista multele beneficii ale unui plan strategic:

       Defineste in mod clar scopul organizatiei

       Stabileste scopuri si obiective realistice corelate cu misiunea organizatiei

       Ofera un fundament de la care poate fi masurat progresul

       Asigura o buna utilizare a resurselor

       Ofera un forum pentru revizuirea anuala a scopului si a directiei

In cele mai multe organizatii, planul strategic e creat la cel mai inalt nivel si devine treaba ta sa il implementezi. Plecand de la acest aspect, vom petrece Modulul 1 invatand despre importanta unei viziuni strategice si elementele care o fac sa fie eficienta. In Modulul 2 vom vedea cum sa implementeaza strategia, inclusiv obiectivele si planurile de actiune. Modulul 3 vom analiza cum sa comunici progresul si sa evaluezi succesul.

 La sfarsitul acestui curs vei putea sa:                                 

       enumeri pasii de baza ai unui plan strategic.

       descrii procesul de descoperire al punctelor tari, punctelor slabe, oportunitatilor si amenintarilot cand implementezi strategia.

       descrii procesul pentru transpunerea obiectivelor strategice in planuri de actiune.

       identifici elementele unui sistem de masura eficient.

       enumeri modalitati de comunicare cu membrii echipei si cu factorii interesati.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

 Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si alte cursuri: dezvoltarea relatiilor cu angajatii, gestiunea deseurilor, abilitati de gandire critica, atragerea clientilor pe termen lung, adaptarea stilului de leadership

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii