Studiaza liber - oriunde, oricand!

Limba engleza simplu si repede

curs limba engleza simplu si repede

Curs intensiv prin corespondenta de Limba Engleza!

Invata simplu si repede Limba Engleza, manual, ghid de conversatie si dictionar, CD-uri audio, autoevaluare a competentelor lingvistice conform CECR, acces platforma de elearning, teste si exercitii on-line, evaluare finala cu certificare a competentelor lingvistice la finalul cursului!

Pret: 250.00 Lei

Acest program educational este conceput in vederea unei familiarizari rapide cu limba engleza sau pentru reimprospatarea cunostintelor de catre cei care au studiat aceasta limba, dar nu au mai utilizat-o de multa vreme.

Programul cumuleaza echivalentul a peste 200 de ore de studiu individual, oferind marele avantaj al invatarii fara profesor, dupa un program si intr-un ritm adaptabil fiecarui utilizator.

Lucrarea este construita in jurul unor situatii de baza, stabilite de o comisie europeana specializata in comunicare, din care au fost dezvoltate dialoguri, exercitii, texte de audiat, toate menite a simula situatii din viata de zi cu zi.

Cursul este deosebit de util atat elevilor/studentilor in primul an de studiu al limbii engleze, cat si celor care doresc sa calatoreasca in scop turistic sau de afaceri in tarile in care se vorbeste limba, deoarece, prin intermediul inregistrarilor audio, acestia beneficiaza de contactul cu pronuntia corecta, cu limba vie specifica vorbitorilor nativi.

Curs intensiv de Limba engleza, 30 de minute de studiu in fiecare zi pentru rezultate reale in 4 saptamani!

Cursul cuprinde:

√ MANUAL 230 DE PAGINI, lectii, exercitii, gramatica

√ GHID DE CONVERSATIE si DICTIONAR in format de buzunar

√ 4 CD-URI AUDIO cu inregistrari interpretate de vorbitori nativi 

√ COMPLETAREA PASAPORTULUI LINGVISTIC

√ CERTIFICARE A COMPETENTELOR LINGVISTICE

 

Materialele si instrumentele de studiu sunt concepute special pentru studiul individual, astfel incat fiecare participant sa beneficieze de o experienta de invatare placuta si utila in acelasi timp. 

MANUALUL trateaza de-a lungul celor 40 de capitole, intr-o maniera explicita dar complexa in acelasi timp, aspecte uzuale din viata de zi cu zi, astfel incat sustinerea unei conversatii in limba franceza sa fie posibila chiar si pentru cei care nu detin abilitati speciale de invatare a limbilor straine. Fiecare capitol este sctructurat pe patru componente: "Dialog", "Cum se spune", "Exercitii" si "Ascultati cu atentie", structura ce permite familiarizarea rapida cu particularitatile limbii franceze. Dialogurile contin exemple exprimate in forma unei mici convorbiri intr-o anumita situatie, cautarea unei strazi, comanda la hotel sau restaurant, ajutor medical, etc. In sectiunea "Cum se spune" sunt explicate regulile gramaticale sau de flexiune, urmand ca sectiunea de "Exercitii", corelata si cu textele imprimate pe cd, sa sprijine aprofundarea notiunilor, a pronuntiei. 

Cele 4 CD-URI AUDIO contin unele dialoguri sau scenete in care sunt utilizate cuvinte si structuri neinvatate inca din lectii. Cu ajutorul acestora este exersata capacitatea de a intelege un continut chiar daca nu este cunoscut fiecare cuvant in parte. Inregistrarile pot fi ascultate pe un player normal sau pe calculator.

COMPLETAREA PASAPORTULUI LINGVISTIC conform Cadrului European Comun de Referinta pentru Abilitati de Invatare a Limbilor Straine (CECR)  

Pasaportul lingvistic reprezinta un model standardizat pentru autoevaluarea competentelor lingvistice, folosind Cadrul European Comun de Referinta pentru limbi straine dezvoltat de Consiliul Europei. Acest document va permite descrierea detaliata a abilitatilor si competentelor lingvistice pentru limba/limbile straine cunoscute si poate fi anexat CV-ului dvs. ca instrument suplimentar de prezentare, menit sa confere un plus de valoare in fata unui posibil angajator.  

Formularul va fi disponibil in contul de cursant de pe platforma de elearning, insotit de instructiunile aferente completarii acestuia, pe care il veti putea utiliza ulterior impreuna cu CV-ul.

CERTIFICAREA COMPETENTELOR LINGVISTICE

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii cursului, emis de organizatorul cursului in calitate de furnizor de formare autorizat, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire, conform grilei standard prevazute de Cadrul European Comun de Referinta pentru Abilitati de Invatare a Limbilor Straine.

 Utilizator elementar    Utilizator independent      Utilizator experimentat

       A1       A2                      B1          B2                         C1        C2 

INSCRIERE LA CURS

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, transmitere a suportului de curs la adresa de corespondenta, transmiterea certificatului. 

Ce alte cursuri mai recomandam: cursuri spaniolacursuri germanacursuri engleza.

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii