Studiaza liber - oriunde, oricand!

Etica la locul de munca

etica la locul de munca
Curs disponibil si in Limba engleza

Curs on-line Etica la locul de munca

Acest curs trateaza aspectele teoretice referitoare la cea ce inseamna etica si cum poate fi insusit un astfel de concept la nivel organizational sau  in afaceri.

Cursul poate fi urmat de manageri, de cei responsabili cu dezvoltarea la nivel organizational, de angajatori sau orice alte persoane preocupate de dezvoltare sau imbunatarirea raporturilor de munca cu angajatii sau clientii.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Cea mai mare parte a oamenilor inteleg prin etica ceva ce are legatura cu ceea ce este bine si ceea ce este rau si cum ar trebui sa se comporte oamenii in general.

Adesea oamenii se gandesc la:

       Ce comportamente trebuie sa adopte 

       Ce comportamente nu trebuie sa adopte 

       Valori specifice, cum ar fi:

      Onestitatea

      Corectitudinea

      Integritatea

Beneficiile crearii unui mediu etic la locul de munca depaseste ideea de a face ceea ce este corect (chiar daca acest lucru este important). In contextul prezent al unui mediu de afaceri schimbator, unde managerii seniori vin si pleaca, este importanta atentia acordata eticii la locul de munca intrucat aceasta incurajeaza oamenii sa decida in mod constient ce tip de comportament trebuie sa adopte. Discutiile constante despre etica la locul de munca dezvolta increderea, deschiderea si comunitate – aspecte importante pentru echipe eficiente la locul de munca.

La sfarsitul acestui curs vei putea sa:                                 

       nu iei in considerare miturile comune despre etica in afaceri.

       descrii locul de munca etic ideal.

       pui in aplicare a ghiduri si politici de etica in organizatie.

       sa identifici si sa rezolve dileme etice tipice.

       sa recunosti scuzele comune pentru un comportament lipsit de etica, si ce sa faci cu ele.

       abordezi colegii lipsiti de etica, clientii si furnizorii.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si alte cursuri:gestiunea deseurilor, abilitati de gandire critica, atragerea clientilor pe termen lung, adaptarea stilului de leadership, coaching pentru dezvoltare

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii