Studiaza liber - oriunde, oricand!

Excelenta echipei - secretul performantei

Excelența echipei-Secretul performanței
Curs disponibil si in Limba engleza

Acest curs te va ajuta sa idenifici cele mai potrivite tehnici si strategii de comunicare, de relationare cu membrii echipei tale pentru a ajunge sa construiti impreuna o echipa de succes, cu performante cat mai inalte.

Cursul se adreseaza managerilor de echipe sau a tuturor celor responsabili cu dezvoltarea la nivel organizational.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

 Practic, nu exista mediu In care echipele daca procedeaza corect sa nu aiba un impact masurabil asupra performantei unei organizatii.”

                                                                        —Jon Katzenback,

                                                           autor al lucrarii Intelepciunea  echipelor

In mod evident, echipele sunt un element vital al aproape oricarei organizatii, acestea fiind dependente de echipe pentru folosirea mai eficienta a resurselor, rezolvarea problemelor mai creativ si furnizarea unei productivitati mai mari decat angajatii individuali lucrand izolat.

Scopul oricarei echipe este sa functioneze la nivel maxim, iar secretul atingerii performantei inalte este acesta  sa aiba membri carora le PASA (engl.=CARE). Este vorba de grija In sens propriu, dar si de sensul acronimului din limba engleza care vizeaza urmatoarele trasaturi: Communication (comunicare), Abillity (abilitati), Results (rezultate) si Esprit de corps (spirit de echipa). Aceste patru trasaturi  constituie fundamentul excelentei echipei. In acest program vei gasi strategii practice pentru dezvoltarea fiecareia dintre aceste patru trasaturi.

La sfarsitul acestui curs vei putea sa:                                 

       sa recunosti caracteristicile comunicarii echipelor inalt performante si membrilor echipei.

       sa analizezi punctele forte personale pentru a asigura cea mai buna performanta a echipei.

       sa stabilesti scopuri cu succes si sa eviti greselile frecvente in fixarea scopurilor.

       sa alimentezi responsabilitatea membrilor echipei pentru a asigura succcesul fiecarui membru.

       sa dezvolti spiritul de echipa si sa coordonezi activitati eficiente de consolidare a echipei.

 

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

 Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si alte cursuri: gestiunea deseurilor, abilitati de gandire critica, atragerea clientilor pe termen lung, adaptarea stilului de leadership, responsabil protectia datelor

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii