Studiaza liber - oriunde, oricand!

Femeia Lider - Depasirea obstacolelor si a prejudecatilor

femeia lider - depasirea provacarilor si a prejudecatilor
Curs disponibil si in Limba engleza

Curs on-line Femeia Lider - Depasirea obstacolelor si a prejudecatilor

Acest curs analizeaza in mod obiectiv caracteristicile femeilor aflate in pozitii de conducere, si beneficiile aduse de acestea companiilor. Totodata ofera intelegere asupra principiilor acordarii egalitatii de sanse si integrarii acestora in cadrul echipelor, pe pozitii de conducere.

Cursul se adreseaza managerilor si liderilor, antreprenorilor sau tuturor celor implicati in organizare si conducere organizationala, care vor invata prin intermediul acestui curs on-line cum sa construiasca echipe puternice cu sprijinul femeilor aflate la conducere.  

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Conform unor studii americane, circa 76 % dintre femeile americane cu varsta cuprinsa intre 25 si 54 de ani sunt angajate. Acelasi studiu atesta ca femeile se claseaza mai sus decat barbatii la 12 din 16 competente esentiale pentru a conduce, demonstrand ca au calitati de lider.

Femeile lider sunt mult mai convingatoare, hotarate si determinate sa atinga obiectivele,  si sunt mult mai dispuse sa isi asume riscuri decat liderii barbati. In plus, sunt mult mai empatice si flexibile si au abilitati interpersonale mult mai puternice. Mai mult decat atat, cercetarile Catalyst au aratat ca acele companii cu reprezentare feminina inalta si indelungata in functii de conducere trei sau mai multe femei in echipa de conducere pentru cel putin 4 din 5 ani au depasit semnificativ companiile fara femei in administratie.

In mod evident, femeile se confrunta cu numeroase provocari care impiedica dorinta lor de a ajunge in functii de conducere. Vom arunca o privire asupra acestor provocari, dar, mai important, vom studia cum pot femeile sa isi maximizeze calitatile si sa isi construiasca abilitati de a deveni lideri eficienti in orice organizatie.

La sfarsitul acestui curs vei putea sa:                                 

       sa intelegi provocarile cu care se confrunta femeile care aleg sa acceada la pozitii de lider.

       sa evaluezi limitarile pe care femeile si le auto-impun.

       sa iti construiesti abilitati care sa imbunatateasca dezvoltarea ta ca lider

       sa dezvolti si sa administrezi relatii pentru a-ti maximiza potentialul de conducator.

       sa faci fata provocarilor legate de armonizarea vietii profesionale cu cea personala.

       sa recunosti problemele speciale cu care femeile lider se confrunta cand interactioneaza cu ceilalti.

       sa folosesti punctele tale forte naturale pentru a construi si mentine echipe puternice.

       sa implementezi un plan de ridicare a standardelor abilitatilor tale de conducere pe care doresti sa le imbunatatesti.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

 Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si alte cursuri: etica la locul de munca, responsabil protectia datelor, abilitati de gandire critica, atragerea clientilor pe termen lung, adaptarea stilului de leadership

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii