Studiaza liber - oriunde, oricand!

Elemente esentiale in vanzari: finalizarea vanzarii

curs on-line finalizarea tranzactiei
Curs disponibil si in Limba engleza

Curs on-line Elemente esentiale in vanzari: prezentarea solutiilor, depasirea obiectiilor si finalizarea vanzarii

La finalizarea acestui curs, vei putea prezenta eficient solutiile clientilor folosind modelul de prezentare. Vei stii cum sa descrii caracteristicile si beneficiile unui produs sau serviciu.

Vei putea sa identifici obiectiile tipice ale clientului, precum sa le si depasesti folosind modelul de gestionare al obiectiilor. Vei afla, de asemenea, cum sa descrii pasii de închidere a negocierii si sa demonstrezi cum sa finalizezi vanzarea.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Unde ne aflam in procesul de vanzare?

Pana acum, ai petrecut timpul in felul urmator: ai prospectat piata, ai gasit o pista buna si te-ai intalnit cu potentialul client fata in fata. Ai pornit disucutiile si te-ai prezentat ca fiind un expert. Ai pus intrebari si ai ascultat pentru a intelege nevoile clientului. Odata ce le-ai descoperit, vei prezenta o solutie. S-ar putea sa fie nevoie sa depasesti niste obiectii sau nelamuriri, apoi vei finaliza vanzarea.

Aceasta sesiune se concentreaza pe pasii finali ai procesului de vanzare: prezentarea solutiilor, depasirea obstacolelor si finalizarea tranzactiei.

In timpul prezentarii, clientul isi poate exprima dubiile sau ingrijorarile. Astfel de cazuri semnaleaza ca este nevoie de mai multe informatii pentru a lua o decizie.

Odata ce reprezentantii de vanzari au reusit sa depaseasca orice obiectie, se apropie de final. Se poate spune ca fac urmatorul pas. In acest moment se incheie tranzactia.

Daca nu se identifica obiectii, reprezentantul de vanzari nu le poate gestiona ulterior cu eficienta. Descoperirea obiectiilor, punerea intrebarilor de clarificare si depasirea obstacolelor sunt parte normala si necesara a finalizarii vanzarii.

 

La sfarsitul acestui curs vei putea sa: 

       prezinti eficient solutii clientului.

       descrii caracteristicile si beneficiile unui produs sau serviciu.

       identifici obiectiile tipice ale clientilor.

       gestionezi obiectiile.

       descrii pasii pentru finalizarea tranzactiei.

       demonstrezi cum sa finalizezi tranzactiile.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei. 

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare.         

Inscriere la curs     

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuri elemente esentiale in vanzari-inceputul tranzactiei, corespondenta in afaceri, gestiunea deseurilor, abilitati de gandire critica, atragerea clientilor pe termen lung

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii