Studiaza liber - oriunde, oricand!

Formator

Curs on-line de Formator

Curs online de Formator.

Cursul  onlie de Formator ofera tuturor celor care doresc sa devina traineri de succes, oportunitatea de a-si insusi sau aprofunda notiunile esentiale practicarii acestei profesii.

Pornind de la conceptele de baza unanim acceptate de teoreticienii in domeniu, departe, insa de a fi un tratat stiintific sau un complex de definitii inutile, cursul de fata trateaza in mod exhaustiv aspectele concrete, care fundamenteaza practicarea cu succes a acestei profesii.

Abordarea simpla, centrata pe analizarea celor mai variate si uzuale experiente ale specialistilor in domeniu, faciliteaza procesul de invatare pentru cei care se pregatesc sa devina traineri, si in acelasi timp, transforma un curs online intr-o experienta pozitiva, menita sa influenteze pe viitor, orice demers profesional sau personal.

Pret: 250.00 Lei

Formatorul este specialistul in formare care proiecteaza, deruleaza, evalueaza si revizuieste activitati teoretice / practice si / sau programe de formare si dezvoltare a competentelor profesionale, derulate in institutii specializate sau la locul de munca.

Insa a fi un formator de succes presupune gasirea unui echilibru perfect intre stiinta si arta. Formatorul, pe langa a fi un bun specialist si profesionist cu experienta in domeniul sau, trebuie sa inspire si sa fie un bun indrumator. Trebuie sa aibe capacitatea de a modela publicul, de a crea o conexiune intre el si formabili, bazata pe respect si incredere, reusind astfel sa anime si cel mai dificil public. De aceea modul in care este livrata informatia deosebeste formatorul de succes de profesorul clasic.

Spre deosebire de modelul profesorului clasic, "pedagogia" formatorului se bazeaza foarte mult pe calitatile si abilitatile psiho-sociale de livrare a continutului in utilizarea unor metode mai putin formale. Aceste aspecte fundamenteaza o sesiune de formare de succes, la finalul careia obiectivele au fost cu adevarat atinse in momentul in care cursantii pleaca cu sentimentul ca nu si-au irosit timpul. Desi in general inclinatia pentru o profesie este nativa, competentele si metodele eficiente pot fi dobandite prin educatie si exercitiu, fapt care va fi experimentat in cadrul acestui curs online de Formator.

Curs online de Formator, cum sa fii un formator de succes?

Cursul online de Formator se adreseaza atat celor care doresc sa inceapa o cariera in domeniul formarii si au nevoie de indrumare de specialitate, cat si celor care deja activeaza ca formator si doresc sa se perfectioneze continuu. Principiile acestui curs pot fi aplicate chiar si in viata de zi cu zi, utile tuturor celor care doresc sa-si dezvolte abilitatile de comunicare asertiva, de a vorbi in public sau de a modela anumite trasaturi ale personalitatii proprii mai putin comode.

Suportul de curs este structurat pe capitole tematice a caror parcurs faciliteaza insusirea notiunilor teoretice, aprofundate ulterior prin exemple practice, transferate din experientele concrete ale specialistilor in domeniu.

Cursul online este disponibil integral pe platforma electronica, sistem care faciliteaza procesul de invatare, beneficiind in acelasi timp de flexibilitate in gestionarea si controlul timpului, spatiului sau ritmului propriu de studiu.

Ce veti cunoaste la finalul acestui curs?

Competente specifice activitatii de Formator, conform standardelor ANC/CNFPA:

1.Pregatirea formarii
2.Realizarea activitatilor de formare
3.Evaluarea participantilor la formare
4.Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare
5.Marketing-ul formarii
6.Proiectarea programelor de formare
7.Organizarea programelor si a stagiilor de formare
8.Managementul programelor de formare
9.Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatiii programelor si a stagiilor de formare

Cunostinte si abilitati pentru o formare performanta:

- Cunoasterea adultului, tipologii de formator si cursanti
- Metode si tehnici de formare, adaptarea acestora in functie de specificul cursantilor
- Dezvoltarea abilitati de comunicare, utilizarea limbajului verbal si nonverbal, in functie de obiectivele propuse
- Dezvoltarea abilitatilor de comunicare asertiva
- Dezvoltarea abilitatilor de gestionare a discursului fara emotii
- Tehnici de motivare si implicare a cursantului, captarea atentiei
- Tehnici de gestionarea si mediere a conflictelor, gestionarea relatiilor intre adulti

Acest curs poate fi urmat si in clasa. Vizualizeaza oferta completa a cursului autorizat de Formator.
Ce alte cursuri mai recomandam: curs online Engleza pentru afaceri, curs online Leadership, curs online Management performant.

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Termeni si conditii