Studiaza liber - oriunde, oricand!

Formator/Trainer

Curs on-line de Formator

Curs online de Formator/Trainer.

Cursul  onlie de Formator ofera tuturor celor care doresc sa devina traineri de succes, oportunitatea de a-si insusi sau aprofunda notiunile esentiale practicarii acestei profesii.

Pornind de la conceptele de baza unanim acceptate de teoreticienii in domeniu, departe, insa de a fi un tratat stiintific sau un complex de definitii inutile, cursul de fata trateaza in mod exhaustiv aspectele concrete, care fundamenteaza practicarea cu succes a acestei profesii.

Abordarea simpla, centrata pe analizarea celor mai variate si uzuale experiente ale specialistilor in domeniu, faciliteaza procesul de invatare pentru cei care se pregatesc sa devina traineri, si in acelasi timp, transforma un curs online intr-o experienta pozitiva, menita sa influenteze pe viitor, orice demers profesional sau personal.

Pret: 250.00 Lei

Formatorul este specialistul in formare care proiecteaza, deruleaza, evalueaza si revizuieste activitati teoretice / practice si / sau programe de formare si dezvoltare a competentelor profesionale, derulate in institutii specializate sau la locul de munca.

Insa a fi un formator de succes presupune gasirea unui echilibru perfect intre stiinta si arta. Formatorul, pe langa a fi un bun specialist si profesionist cu experienta in domeniul sau, trebuie sa inspire si sa fie un bun indrumator. Trebuie sa aibe capacitatea de a modela publicul, de a crea o conexiune intre el si formabili, bazata pe respect si incredere, reusind astfel sa anime si cel mai dificil public. De aceea modul in care este livrata informatia deosebeste formatorul de succes de profesorul clasic.

Spre deosebire de modelul profesorului clasic, "pedagogia" formatorului se bazeaza foarte mult pe calitatile si abilitatile psiho-sociale de livrare a continutului in utilizarea unor metode mai putin formale. Aceste aspecte fundamenteaza o sesiune de formare de succes, la finalul careia obiectivele au fost cu adevarat atinse in momentul in care cursantii pleaca cu sentimentul ca nu si-au irosit timpul. Desi in general inclinatia pentru o profesie este nativa, competentele si metodele eficiente pot fi dobandite prin educatie si exercitiu, fapt care va fi experimentat in cadrul acestui curs.

Curs online de Formator/Trainer, cum sa fii un formator de succes.

Cursul se adreseaza atat celor care doresc sa inceapa o cariera in domeniul formarii si au nevoie de indrumare de specialitate, cat si celor care deja activeaza ca formator si doresc sa se perfectioneze continuu. Principiile acestui curs pot fi aplicate chiar si in viata de zi cu zi, utile tuturor celor care doresc sa-si dezvolte abilitatile de comunicare asertiva, de a vorbi in public sau de a modela anumite trasaturi ale personalitatii proprii mai putin comode.

Suportul de curs este structurat pe capitole tematice a caror parcurs faciliteaza insusirea notiunilor teoretice, aprofundate ulterior prin exemple practice, transferate din experientele concrete ale specialistilor in domeniu.

La sfarsitul acestui curs vei cunoaste:                                

·         Cunoasterea adultului, tipologii de formator si cursanti

·         Metode si tehnici de formare, adaptarea acestora in functie de specificul cursantilor

·         Dezvoltarea abilitati de comunicare, utilizarea limbajului verbal si nonverbal, in functie de obiectivele propuse

·         Dezvoltarea abilitatilor de comunicare asertiva

·         Dezvoltarea abilitatilor de gestionare a discursului fara emotii

·         Tehnici de motivare si implicare a cursantului, captarea atentiei

·         Tehnici de gestionarea si mediere a conflictelor, gestionarea relatiilor intre adulti

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Ce alte cursuri mai recomandam: curs online Engleza pentru afaceri, curs online Leadership, curs online Management performant.

  

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii