Studiaza liber - oriunde, oricand!

Gandirea sistemica - Cum sa rezolvi definitiv problemele

gandire sistemica
Curs disponibil si in Limba engleza

Curs on-line Gandirea sistemica - Cum sa rezolvi definitiv problemele

Acest curs te va ajuta sa intelegi modul in care gandirea sistemica, prin comparatie cu procesul de analiza traditionala, iti va influenta calitatea activitatii la locul de munca, prin intelegerea relatiilor de munca, sesizarea consecintelor (intentionate si neintentionate) unei potentiale schimbari, insusirea unui limbaj comun pentru examinarea si rezolvarea problemelor, reducerea mentalitatii de casta, evitarea luarii deciziilor expeditive, cresterea competivitatii si a rentabilitatii organizatiei, identificarea solutiilor permanente, pe termen lung pentru o problema.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

De la productie si desfacere, pana la servicii si aprovizionare, organizatiile sunt alcatuite dintr-o serie de parti interconectate. Si desi fiecare ar putea parea ca functioneaza eficient in sine, o schimbare marunta poate determina intreg sistemul sa devina nefunctional, creand o reactie in lant a problemelor.

Gandirea sistemica este procesul de intelegere a modului in care elementele individuale se influenteaza in cadrul intregului.

Gandirea sistemica este o abordare proactiva de rezolvare a problemelor, care dintre diverse functiuni organizationale  si impactul pe care acestea le au unele asupra examineaza relatiile altora. Ceea ce face gandirea sistemica atat de valoroasa este faptul ca ea ne permite anticiparea consecintelor intentionate sau nu  ca pe potentiale schimbari, eliminarea mentalitatii de casta, ajustarea perspectivei de abordare a diferitelor puncte de vedere, si mentinerea concentrarii pe imaginea de ansamblu. Prin intelegerea si implementarea proceselor gandirii sistemice vei deveni capabil sa iti ajuti organizatia  sa gaseasca solutiile optime pentru provocari complexe, sa dezvolte inovatia si sa isi creasca productivitatea.

Scopul ultim este ca gandirea sistemica sa iti permita sa rezolvi problemele definitiv. In loc sa ofere solutii de rezolvare rapida, care functioneaza doar pe termen scurt, gandirea sistemica iti ofera discernamant si capacitate de predictie  pentru a lua decizii si a actiona in beneficiul organizatiei pe termen lung.

La sfarsitul acestui curs vei putea sa:                                 

       sa explici ce este gandirea sistemica.

       sa identifici beneficiile folosirii gandirii sistemice la locul de munca.

       sa aplici uneltele gandirii sistemice in abordarea problemelor si situatiilor.

       sa minimizezi consecintele neintentionate ale deciziilor majore.

       sa recunosti potentialele capcane ale implementarii gandirii sistemice la locul de munca.

       sa folosesti gandirea sistemica la imbunatatirea inovatiei si productivitatii.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire. 

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si alte cursuri: etica la locul de munca, responsabil protectia datelor, abilitati de gandire critica, atragerea clientilor pe termen lung, adaptarea stilului de leadership

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii