Studiaza liber - oriunde, oricand!

Limba germana acasa si la scoala

Curs limba germana pentru copii

Sa invatam germana acasa si la scoala! 

Curs de limba germana pentru scolari, grupa de varsta 7-13 ani, manual, 4 audio CD cu inregistrari interpretate de vorbitori nativi, lectii, exercitii, dialoguri, cantece, poezii, povestiri si proverbe, desene amuzante, evaluare finala cu certificare a competentelor lingvistice la finalul cursului!

Pret: 250.00 Lei

Acest program educational este special conceput pentru a oferi copiilor oportunitatea de a invata si practica:

- pronutia corecta si intonatia corespunzatoare a dialogurilor, textelor si a unor lectii din manual;

- dialoguri variate, poezii, cantece sau proverbe adecvate temei lectiei;

- deprindere de intelegere dupa auz;

Povestirile sunt incluse pentru placerea elevilor din aceasta grupa de varsta de a intra in acest univers superb, in care se petrec lucruri minunate.

Programul cumuleaza echivalentul a peste 200 de ore de studiu individual, oferind marele avantaj al invatarii fara profesor, dupa un program adaptabil fiecarui utilizator.

Cursul se adreseaza cu precadere copiilor cu varsta intre 7 si 13 ani care incep sa studieze limba germana, fiind conceput pentru diferite nivele de studiu, de la anul intai la anul al treilea. Inregistrarile audio ofera accesul la ascultarea pronuntiei corecte, mai ales prin intermediul interpretarii date de vorbitorii nativi. In clasa sau acasa, micul dictionar este un instrument extrem de util atat pentru clarificarea sensului cuvintelor necunoscute, cat mai ales pentru formarea deprinderilor copiilor cu orientarea rapida intr-un dictionar. 

Sa invatam limba germana acasa sau la scoala, 30 de minute de studiu in fiecare zi pentru rezultate reale in 4 saptamani! 

Cursul cuprinde:

√ MANUAL peste 270 DE PAGINI, lectii, exercitii dialoguri, cantece, poezii, povestiri si proverbe, desene amuzante

√ GHID DE CONVERSATIE si DICTIONAR in format de buzunar

√ 4 CD-URI AUDIO cu inregistrari interpretate de vorbitori nativi 

√ CERTIFICARE A COMPETENTELOR LINGVISTICE

Cand se poate utiliza "Sa invatam limba germana acasa si la scoala"? 

In cadrul lectiilor, ca material auxiliar, pentru a oferi elevilor pronuntarea corecta si intonatia corespunzatoare a dialogurilor, textelor si a unor lectii din manuale, pentru a practica un dialog adecvat temei lectiei, pentru a dezvolta deprinderea de intelegere dupa auz.

In activitatile de cerc de limba germana sau in pregatirea unor serbari scolare, utilizand selectia de poezii si cantece.

In pregatirea lectiilor acasa de catre elevi.

CERTIFICAREA COMPETENTELOR LINGVISTICE

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii cursului, emis de organizatorul cursului in calitate de furnizor de formare autorizat, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire, conform grilei standard prevazute de Cadrul European Comun de Referinta pentru Abilitati de Invatare a Limbilor Straine.

 Utilizator elementar    Utilizator independent      Utilizator experimentat

       A1       A2                      B1          B2                         C1        C2 

INSCRIERE LA CURS

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, transmitere a suportului de curs la adresa de corespondenta, transmiterea certificatului.

Ce alte cursuri mai recomandam: cursuri englezacursuri francezacursuri italiana.

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii