Studiaza liber - oriunde, oricand!

Gestionarea emotiilor

cum sa gestionezi emotiile la locul de munca
Curs disponibil si in Limba engleza

Curs on-line Gestionarea emotiilor

Dupa parcurgerea acestui curs, vei fi capabil sa recunosti ce mesaje transmit emotiile noastre la locul de munca. Vei intelege ciclul de declansare-perceptie-raspuns si vei stii cum sa iti programezi gandirea pentru a evita izbucnirile emotionale.

Vei fi pregatit sa inlocuiesti izbucnirile emotionale cu confruntari productive, iti vei dezvolta abilitati de a iti reveni usor in urma unei izbucniri emotionale proprii sau ale altei persoane si nu in ultimul rand, vei stii cum sa utilizezi strategii pe termen lung pentru a canaliza emotiile in mod productiv.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Iti controlezi emotiile sau te controleaza ele pe tine?

                               “Controleaza-ti emotiile ca sa nu te controleze ele pe tine.”

                                                           —Anonim

Gandeste-te la un moment in care ai fost afectat emotional si ai izbucnit la locul de munca. Ce cuvinte ai folosi pentru a descrie emotiile tale? Care a fost cauza lor? Ce sa intamplat si cum le-ai gestionat?

Il stii pe Steven Slater? El este insotitorul de zbor de la compania Jet Blue, care dupa ce se presupune ca a fost hartuit de un pasager, a anuntat prin sistemul de comunicare catre pasageri al avionului, ca isi da demisia de la locul de munca, luand doua beri din cosul de bautura, apoi a declansat sistemul evacuare de urgenta si a alunecat in jos in infamie pe jgheabul de evacuare de urgenta.

Acesta  ar fi un caz de exteriorizare exagerata a emotiilor la locul de munca.

La sfarsitul acestui curs vei putea sa:                                 

       recunosti mesajele pe care emotiile noastre le transmit la locul de munca.

       intelegi ciclului de declansare-perceptie-raspuns.

       iti recalibrezi gandirea pentru a evita izbucniri le emotionale.

       inlocuiesti izbucnirile emotionale cu confruntari productive.

       iti revii de la propria izbucnire emotionala sau a ale altei persoane.

       utilizezi strategii pe termen lung pentru a canaliza emotiile in mod productiv.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire. 

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si alte cursuri: etica la locul de munca, responsabil protectia datelor, abilitati de gandire critica, adaptarea stilului de leadership, cresterea inteligentei emotionale

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii