Studiaza liber - oriunde, oricand!

Implicarea angajatilor

curs on-line implicarea angajatilor
Curs disponibil si in Limba engleza

Curs on-line Implicarea angajatilor

Ce fac angajatii care nu sunt foarte implicati? Ar putea cauta de munca in alta parte – sau poate mai rau, raman si depun efortul minim ca si angajati. Sunt mai multe studii care investigheaza de ce isi parasesc slujbele angajatii buni.

Acest curs iti va pune la dispozitie strategii de a te asigura ca cei mai buni angajati raman in organizatie. Vei sti sa recunosti importanta cunoasterii fiecarui angajat la nivel personal, identifici punctele tari ale angajatilor si cum sa le canalizezi, arati sustinere prin reducerea obstacolelor care ii frustreaza pe angajati, sa creezi un mediu in care angajatii sa se simta liberi sa intrebe si sa spuna orice, sa arati apreciere si recunoastere intr-un mod semnificativ pentru fiecare angajat.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Exista multe studii ale fortei de munca la nivel global care arata ca doar o treime din forta de munca a lumii este foarte implicata in munca lor. Acest lucru este important, pentru ca angajatii foarte dedicati sunt implicati emotional fata de obiectivele organizatiei si depun eforturi suplimentare in numele acesteia.

Un rol important in obtinera angajamentului angajatilor, pe langa alti factori organizationali, il detine atitudinea managerilor fata de acestia si fata de problemele lor, deoarece oferirea de beneficii si incredere angajatilor, inseamna avantaje pentru organizatie.

“Trateaza-ti mereu angajatii exact cum vrei ca ei sa-ti trateze cei mai buni clienti.”

                                                                               —Stephen R. Covey

La sfarsitul acestui curs vei putea sa:                                 

       recunosti importanta cunoasterii fiecarui angajat la nivel personal.

       identifici punctele tari ale angajatilor ti cum sa le canalizezi.

       arati sustinere prin reducerea obstacolelor care ii frustreaza pe angajati.

       ceezi un mediu in care angajatii sa se simta liberi sa intrebe si sa spuna orice.

       arati apreciere si recunoastere intr-un mod semnificativ pentru fiecare angajat.

 

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire. 

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si alte cursuri: dezvoltarea relatiilor directe cu angajatii, responsabil protectia datelor, abilitati de gandire critica, atragerea clientilor pe termen lung, adaptarea stilului de leadership

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii