Studiaza liber - oriunde, oricand!

Inductia - cum sa sustii adaptarea noilor angajati

integrarea noilor angajati
Curs disponibil si in Limba engleza

Curs on-line Inductia - cum sa sustii adaptarea noilor angajati

Cursul on-line se adreseaza tuturor managerilor directi sau a celor implicati in activitatile de coordonare a angajatilor. Cursul se axeaza pe explicarea unui model bazat pe 4 elemente esentiale: resurse, roluri, reguli, relatii.   

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Acomodarea angajatului la noul job si integrarea acestuia la nivel organizational poate reprezenta o provocare atat pentru noul angajat din punct de vedere al stresului resimtit, cat si pentru managerul direct al acestuia. Este important atat pentru angajat cat si pentru organizatie ca perioada de insertie si acomodare sa fie cat mai rapid depasita, astfel incat angajatul sa se implice cat mai  activ cât mai curând posibil, contribuind la productivitatea organizatiei.

Ce este inductia la nivel organizational?

Asteptarile clare dintre un manager si subordonatul sau direct pot face diferenta dintre o relatie reusita si una esuata. De fapt, cercetarile arata ca raportul direct cu managerul este cel mai important. Iar când acesta esueaza, atunci apare rasturnarea de situatie. Din acest motiv, acest program pune mult accent pe roluri.

Scopul inductiei este de a ajuta un nou angajat sa stabileasca un fundament pentru succes. Acest lucru se poate face prin a-l ajuta sa:

   isi confirme sau reafirme decizia de a accepta functia. Cu alte cuvinte, angajatul trebuie sa se simta bine in legatura cu alegerea sa.

       invete si sa se adapteze la cultura si regulile jobului, precum si la oamenii cu care va lucra.

       devina productiv in timp scurt.

La sfarsitul acestui curs vei sti sa:

       explici scopul si beneficiile inductiei pentru noii angajati.

       descrii cele patru elemente cheie si cum sustin acestea procesul de inductie.

       descrii actiunile pe care le poti lua si informatiile pe care le poti folosi pentru a integra noii angajati in contextul celor patru elemente.

     pregatesti informatii legate de cele patru elemente ale inductiei pentru a le folosi si impartasi cu angajatii.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

 

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

 

Vezi si cursuri: discutii de coaching, implicarea angajatilor, contabilitate generala, coaching pentru performanta in vanzari, formator/trainer,

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii