Studiaza liber - oriunde, oricand!

Infirmiera

cursuri online infirmiera

Infirmiera

Cursul online de Infirmiera asigura pregatire profesionala de specialitate in vederea insusirii competentelor si abilitatilor necesare desfasurarii activitatilor specifice unei meserii vocationale.

Pret: 250.00 Lei

Infirmiera insoteste persoanele ingrijite la indeplinirea activitatilor vietii cotidiene si efectueaza ingrijiri legate de functii de intretinere si continuitate a vietii. Infirmiera contribuie la imbunatatirea starii de sanatate si la refacerea autonomiei, in masura in care este posibil.

Infirmiera lucreaza in colaborare si sub responsabilitatea unui asistent medical, cel mai adesea, in cadrul unei echipe pluridisciplinare si participa la ingrijirile de sanatate preventive, curative sau paleative.


Infirmiera isi exercita activitatea in mediu spitalicesc sau extraspitalicesc, in sectorul medical, medico-social sau social.

Infirmiera participa efectiv la :

- asigurarea unui mediu de viata si climat adecvat ingrijirii complexe din punct de vedere, fizic, psihic, afectiv;

- asigurarea igienei si a spatiului de viata a persoanei ingrijite;

- asigurarea hidratarii si a alimentatiei corespunzatoare a persoanei ingrijite;

- stimularea participarii persoanei ingrijite la activitatile zilnice;

- transportul si insotirea persoanei ingrijite etc. respectând permanent drepturile si c

 

Ce veti cunoaste la finalul acestui curs:

1.Lucrul in echipa multidisciplinara

2.Respectarea drepturilor persoanei ingrijite

3.Supravegherea starii de sanatate a persoanei ingrijite

4.Alimentarea si hidratarea persoanei ingrijite

5.Igienizarea spatiului in care se afla persoana ingrijit

6.Acordarea ingrijirilor de igiena pentru persoanele ingrijite

7.Transportarea rufariei

8.Transportul persoanelor ingrijite

 

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare.  Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Ce alte cursuri mai recomandam: curs online ingrijitor batrani la domiciliucurs prim ajutorcurs limba germanacurs limba italiana.

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii