Studiaza liber - oriunde, oricand!

Infirmiera online - pregatire pentru evaluarea competentelor

infirmiera online

Acum ai sansa sa participi la un program online care te va ajuta sa te pregatesti pentru sustinerea probelor de evaluare a competentelor profesionale. Daca doresti sa iti echivalezi experienta in munca si sa obții un certificat de calificare cu recunoaștere (prin evaluarea competentelor), acum ai posibilitatea sa participi la un program de pregatire. Acesta iti va permite reactualizarea informatiile si testarea cunoastintelor, astfel incat sa fii pregatit cu adevarat pentru a sustine evaluarea.

Pret: 250.00 Lei

Infirmiera insoteste persoanele ingrijite la indeplinirea activitatilor vietii cotidiene si efectueaza ingrijiri legate de functii de intretinere si continuitate a vietii. Infirmiera contribuie la imbunatatirea starii de sanatate si la refacerea autonomiei, in masura in care este posibil.

Infirmiera lucreaza in colaborare si sub responsabilitatea unui asistent medical, cel mai adesea, in cadrul unei echipe pluridisciplinare si participa la ingrijirile de sanatate preventive, curative sau paleative.

Infirmiera isi exercita activitatea in mediu spitalicesc sau extraspitalicesc, in sectorul medical, medico-social sau social.

 

Daca deja cunosti toate aceste aspecte si ai experienta in domeniu, insa nu detii inca un certificat cu recunoastere, acum ai sansa sa te califici pe baza experientei, prin evaluare. 

Ce presupune calificarea prin evaluarea competentelor profesionale?

Programul de calificare prin evaluare pentru meseria de INFIRMIERA este conceput pentru acele persoane care nu au timp sa urmeze un curs fata-in-fata, dar știu meserie și doresc să obțina un certificat de calificare in acest sens. Trebuie doar sa ai finalizate cel puțin 8 clase si sa sustii un examen, care consta intr-un test grila și o proba practica, fara a fi necesar sa fi lucrat inainte. Evaluarea se bazeaza pe ceea ce poti demonstra in momentul examinarii.

Mai multe detalii despre evaluarea competentelor profesionale poti vizualiza aici.

De ce sa participi la un program de pregatire?

Domeniul sanatatii presupune provocari permanente, cunostinte vaste, si pregatire profesionala continua, pentru ca permanent in acest domeniu este nevoie de profesionisti care pot tine pasul ca schimbarile si provocarile. In domeniul sanatatii, parca mai mult decat in orice alt domeniu, nu este loc de greseala, iar exigentele sunt pe masura. 

Acest program este conceput sa te ajute sa fii pregatit. Vei avea acces la o serie de informatii esentiale obligatorii in cariera ta.

Testarea online te va ajuta sa te autoevaluezi, sa iti dai seama care este nivelul tau de pregatire, si sa identifici eventuale lacune pentru aprofundare, astfel incat sa fii pregatit pentru probele din cadrul evaluarii competentelor.

 

Avantajele studiului online

Vei putea studia de oriunde. Programul se desfasoara pe o platforma elearning, fara sa fie necesara deplasare.

Program de studiu flexibil. Nu va trebui sa respecti un anumit orar, poti intra sa studiezi atunci cand tipmul iti permite.

Vei putea relua si aprufunda informatiile pe care le doresti.

Avantaj financiar. Costul programului de pregatire va fi redus din cel al evaluarii. Astfel vei plati mai putin pentru evaluarea competentelor, desi beneficiezi in plus de acces la materiale informative si testare pentru pregatire, astfel incat sa fii sigur de succesul tau. 

Ce trebuie sa faci ca sa accesezi programul de pregatire?

Foarte simplu! Ai posibilitatea inscrierii in 3 pasi simpli:

Pasul 1. Completeaza formularul disponibil prin accesarea butonului “Inscrie-te la curs”.

Pasul 2. Achita factura proforma generata automat in contul de utilizator, pe site-ul noatru. Datele de acces ti-au fost trimise automat pe adresa ta de e-mail.

Pasul 3. Dupa inregistrarea platii, iti vom trimite datele de acces pe platforma elearningVei avea acces la materialele informative si la testare direct din contul tau de utilizator.

Pentru informatii suplimentare suntem aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii